НовиниЖителі багатоповерхівки вимкнули радіо в половини міста (ВІДЕО)

Жителі багатоповерхівки вимкнули радіо в половини міста (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкасах зникла 701 радіоточка дротового радіо. Це сталось у результаті самовільно демонтованих фідерних ліній радіомовлення жителями однієї з черкаських багатоповерхівок, інформує прес-служба ОДА.

"Ми почали отримувати велику кількість звернень від черкасців щодо зникнення радіосигналу, – повідомляє начальник управління інформаційної політики Петрова Олена. – Скарги поступають від жителів різних куточків міста".

Як з’ясувалось, по фідерних лініях радіомовлення, що були демонтовані з даху багатоповерхівки по вулиці Гоголя, 390, сигналом забезпечувалось майже півміста, а саме – жителів вулиць Гоголя, Паризької Комуни, Рози Люксембург, Благовісної, Пастерівської, Ільїна, Б.Хмельницького, Піонерської, Леніна, Чекістів, Громова; провулках: Макаренка, Поліграфічному, Ушакова, Архітектурному, Б. Хмельницького та бульвару Шевченка.

За інформацією начальника технічної служби ПАТ "Укртелеком" Василя Павленка, наприкінці грудня минулого року мешканці будинку самовільно демонтовали лінії радіомовлення, про що було повідомлено в міліцію та складений акт комісією представників "Укртелекому".

"Працівники філії готові відновити роботу радіомовлення на всіх вулицях, але в допуску бригади радіофікації до місця пошкоджених ліній радіомовлення голова правління житлово-будівельного кооперативу відмовляє", – повідомляє Олена Петрова.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині фінішує посівна: що сіють аграрії у цьому році? (ВІДЕО)

На Черкащині фінішує посівна кампанія. Цьогоріч на Черкащині заплановано посіяти 443 тис. га ярих зернових і зернобобових культур. Інформує...

На одній із вулиць Черкас встановлять односторонній рух

Сьогодні під час засідання черкаського виконкому було підтримано впровадження одностороннього руху на одній із вулиць. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x