НовиниВ Оршанецькому центрі відкриють пам’ятник генерал-майору Ігорю Момоту

В Оршанецькому центрі відкриють пам’ятник генерал-майору Ігорю Момоту

-

- Advertisment -

Завтра об 11.00 у Навчальному центрі Державної прикордонної служби України відбудеться урочисте відкриття пам`ятника генерал-майора Момота Ігоря Федоровича. Про це інформують у прес-службі Державної прикордонної служби України.

Ігор Момот з грудня 2007 року по липень 2014 року очолював Навчальний центр підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України. З перших днів загострення ситуації на сході України він брав активну участь в організації охорони та оборони східних рубежів державного кордону України.

20 червня 2014 року Президентом України був нагороджений Орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня. На жаль, 11 липня 2014 року під час обстрілу з установки "Град" позицій українських прикордонників неподалік села Зеленопілля в Луганській області Ігор Федорович загинув.

12 липня 2014 року полковнику Ігорю  Момоту посмертно присвоєно військове звання "генерал-майор". Указом Президента України Навчальному центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України 7 жовтня 2014 року присвоєно ім'я генерал-майора Ігоря Момота.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x