НовиниСвітло вимикатимуть до кінця опалювального сезону

Світло вимикатимуть до кінця опалювального сезону

-

- Advertisment -

Відключення постачання електроенергії триватимуть до кінця опалювального сезону. Здебільшого вони стосуватимуться звичайного населення.

Про це сьогодні на прес-сконференції повідомив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, інформує журналіст vikka.ua.

– Ми сьогодні провели селекторну нараду за участю представників Черкасиобленерго. Сьогодні є графік відключень. Однак, мова йде про ті підприємства, райони і міські будинки, де відключали світло по 4 рази. Це створює дисбаланс, соціальну напругу. Тому було ухвалено рішення сформували резервні графіки відключення, – розповів губернатор.

За словами Ткаченка, підприємства, які працюють цілодобово не будуть вимикатися. Тому що, щоб запустити їх знову потрібна одна-дві доби. До того ж з ладу виходять запчастини конвеєрів. Тому переважно світло вимикатимуть населенню.

– Важливо, щоб населення було поінформоване. Зараз ми чекаємо відповідної інформації на контактний центр, де найбільше буде скарг по місту та районах. Відповідно до цього потім будемо змінювати графіки разом із представниками Обленерго, – говорить голова ОДА.

Також ми запропонували підприємствам, які мають можливість, перейти на нічний графік роботи у нічний час. Більше 260 підприємств погодились, але, на жаль,  не всі дотримуються цих домовленостей. Тому зараз ми просимо їх знову переглянути своє рішення.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Каневі поліція затримала українського Ескобара

Поліцейські затримали канівчанина, якого підозрюють у збуті наркотиків. 42-річного чоловіка затримали під час збуту наркотичної речовини «метадон». Наразі йому...

“Вам прийшла посилка”: черкаські правоохоронці попереджають про шахрайську схему

Аферисти розсилають фейкові смс-повідомлення від імені відомих поштових операторів, щоб зібрати платіжні дані. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x