Новини на ВІККАВіККА-новиниБюджетні перипетії

Бюджетні перипетії

-

- Advertisment -

Про виконання місцевого та державного бюджету говорили представники партії Наша Україна на останній прес-конференції. Зокрема, помаранчеві зазначили, що нині у області мало уваги приділяють соціальній та економічній сфері. В основному кошти йдуть на бюджет «проїдання», – зауважили довірені особи Віктора Ющенка. Тобто на зарплати та основні ремонти. Сподіватися на розвиток же можливо лише за зміни виконавчої влади, – говорять спікери прес-конференції.

Розпочали прес-конференцію з обговорення обласного бюджету. Довірені особи Віктора Ющенка зазначили, що нині його кожною цифрою можна маніпулювати. А самі обласні депутати перетворилися у машину для голосування, яка не несе користі для черкащан, а піклується лише про власні кишені.
Любов Майборода, довірена особа Віктора Ющенка по № 198 виборчому округу: «По медикаментах виконано лише на 7% від потреби, місцеві бюджети перетворилися на каси з виплати заробітної плати».
Також в області зафіксована і низька кількість інвестицій та субвенцій, порівняно із минулими роками. Тож, нині область, а разом з нею і країна, не може повноцінно розвиватися. Усе через кризу в країні, яку довірені особи називають кризою менеджменту уряду.
Помаранчеві також відкинули звинувачення у власній непрофесійності, які останнім часом вони чули від українців та політиків.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x