НовиниЗа добу на Черкащині виявили 28 снарядів часів війни

За добу на Черкащині виявили 28 снарядів часів війни

-

- Advertisment -

У Черкаській області за минулу добі рятувальники знайшли 28 вибухонебезпечних предметів часів війни. Про це інформують у прес-службі обласного управління ДСНС.

Так, 26 листопада біля ставка села Іскрене Шполянського району мисливці виявили велику кількість вибухонебезпечних предметів. Після ідентифікації небезпечних знахідок було встановлено, що це 16 артилерійських снарядів калібром 76 мм. У селі Лозуватка цього ж району господар під час копання колодязя виявив 2 артилерійських снаряди діаметром 76 мм.

У Лисянському районі під час проведення земляних робіт, трактористи виявили 9 артилерійських снарядів. 4 артснаряди калібром 76 мм було виявлено на полі неподалік села Чеснівка, ще 5 аналогічного калібру неподалік районного центру.

У селі Шендерівка Корсунь-Шевченківського району місцеві виявили артилерійський снаряд діаметром 76 мм часів Великої Вітчизняної війни.

Всього ж з початку року в області піротехнічною групою аварійно-рятувального загону спеціального призначення вилучено та знищено 276 артилерійських снарядів різного калібру.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах за низкою адрес тимчасово не буде гарячої води

23 травня з 8:00 до 16:00 деякі мешканці Черкас залишаться без гарячого водопостачання. Про це повідомляє КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Гарячої води...

Черкаська спортивна школа “Дніпро-80” отримала подарунки від депутата (ВІДЕО)

Юнацька команда Дніпро-80 здобула перемогу у 10 турі Чемпіонату області з футболу "Жайвір-ліга". У поєдинку з командою ЛНЗ хлопці...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x