Новини на ВІККАВіККА-новини"Друга ріка" у Черкасах презентувала нову концертну програму

"Друга ріка" у Черкасах презентувала нову концертну програму

-

- Advertisment -

Свій перший сольний концерт по-черкаськи напередодні відіграв гурт "Друга ріка". До Черкас Валерій Харчишин навідався із новим альбомом у рамках всеукраїнського туру. Та провів концерт-презентацію у зовсім незвичному музичному форматі. В якому саме – про це у нашому наступному сюжеті.

На черкаську сцену Харчишин та команда виходять із майже півгодинною затримкою. Втім, вже з перших слів, із перших нот глядач усе пробачає. Валерій емоційний, натхненний та надзвичайно відвертий.

Валерій Харчишин, лідер гурту "Друга Ріка": "Слава Україні! Нам, звісно, дуже приємно виступати у вас на відкритих майданчиках, відкривати якісь супермаркети, грати у вас на день міста. Але найприємніше приїхати до вас у цей зал, чи не найкращий в Україні, і зіграти тут перший сольний концерт у вашому місті".

Що не пісня – то презентація. У Черкасах "Друга Ріка" знайомить шанувальників із новими композиціями. Альбом "Супернейшен", каже музикант, то присвята усім українцям.

Валерій Харчишин, лідер гурту "Друга Ріка": "Завдяки кожному з вас, ми тепер самі обираємо, в якій країні нам жити, хто нами керуватиме. І ми гідні на достойне життя. І рано чи пізно буде мир, буде спокій, і буде достаток у кожній родині".

Не лише нові композиції, а й новий формат діалогу із глядачем. На дві години концертна зала стає танцювальним майданчиком. Другоріківці закликають глядачів зриватися з крісел і відриватися разом із ними. Саме такого – антигламурного, щирого і надзвичайно позитивного Валерія і люблять черкащани.

Шанувальниця: "Він такий мужній, красивий".

Шанувальниця: "Подобається те, що він співає саме українські пісні. І насамперед вони душевні такі".

Шанувальниця: "Завжди справляє враження поміркованого, не можу навіть слів дібрати. Вишуканого, культурного".

Шанувальник: "Раз ми купили квитки, значить, є на що подивитись".

Черкаси – друге місто України, в який рок-гурт навідався із сольником. Зустріч, каже Харчишин, перша і довгоочікувана. Проте далеко не остання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x