Подаруй життя-6

-

- Advertisment -

Андрій Радько, 14 років, лімфобластний лейкоз
Телефон мами – 096 878 80 76


Андрій – привітний, ввічливий і комунікабельний хлопчик. Він ніколи не залишить друзів у біді. Удома Андрійко – мамин помічник. Хлопчик – дуже веселий та активний. Любить грати у футбол. Тож фізкультура – його улюблений предмет. А от математику та хімію – категорично не любить. За вироком долі, хімія – для хлопчика вже не лише шкільний предмет.
Шкільний медогляд – купа аналізів – курси хіміотерапії. Життя Андрійка змінилося так швидко, що він і досі у стані шоку. Хлопчик із багатодітної родини. Лікування Андійка – для неї затяжкий тягар. Тут, у центрі, він проведе щонайменше рік. А кожен день – це нові витрати.
Андрій Радько: «Мрію швидше одужати та потрапити додому. Вдома добре, друзі… Усі чекають, щоб я додому вже приїхав».
Допомогти Андрійкові ви можете не лише фінансово. Зараз для нього не менш важливо – зрозуміти, що він не лишився сам-на-сам із хворобою. Листівка-підтримка навіть від незнайомих людей для нього – вкрай необхідна. Подаруйте хлопчикові надію та життя!

РЕКВІЗИТИ
Одержувач: ПриватБанк
Номер рахунка: 292 448 255 09 100
МФО: 305 299
Код ОКПО: 143 60 570
Призначення платежу: для зарахування на картку 440 588 501 977 05 66 * 0914, Радько Світлана Михайлівна

Женя Корж, 1 рік, нейробластома
Телефон мами – 098 833 06 83
Женя – допитлива дівчинка. Вона дуже активна та непосидюча. Хоч ще й двох рочків не має, але вже із характером. Дуже любить гратися з дітками. А забави полюбляє більш хлоп’ячі. Їй не ляльки подавай, а машинки. Зараз Женя саме активно вчиться говорити. Та нещодавно маленька дівчинка зіштовхнувся з великими проблемами.

Із липня за життя дівчинки борються лікарі Центру дитячої онкології та гематології. Мама пригадує: в донечки раптово зник апетит, а у животику нащупала щось тверде. Далі було обстеження та страшний діагноз. Батьки й досі не можуть оговтатися. Женя – їхній первісток.
Попереду в Жені – тривале лікування. Велика ймовірність, що їй знадобиться ще й трансплантація стовбурових клітин. Бо її недуга – одна із найпідступніших. Самотужки двобій із нею родина Коржів не виграє. Бо ледь зводить кінці з кінцями. Не будьте байдужими до долі дитини. Подаруйте Жені життя!

РЕКВІЗИТИ
Одержувач: ПриватБанк
Номер рахунка: 262 567 9 000 31 31
МФО: 305 299
Код ОКПО: 143 60 570
Призначення платежу: для зарахування на картку 440 588 501 633 51 65,
Корж Олександр Олексійович

Сергій Шкарупа, 16 років, пухлина головного мозку
Телефон батька – 067 392 25 31


Сергій із малечку дружелюбний і привітний. Він відкритий до людей. І, як кажуть рідні та знайомі, юнак добрий і щирий. Особисто познайомитися з ним програмі «Подаруй життя» не вдалося. Зараз хлопчик у Києві. Там бореться із тяжким недугом. Більше року тому рідні та знайомі запідозрили недобре. У Сергія зник апетит, час від часу паморочилося в голові. Лікарі ж ніяк не могли з’ясувати, через що.
Ігор Шкарупа, батько: «Говорили, що в нього то шлунок, то підшлункова. А виявилося…. Коли йому вже погано стало, то тільки поставили діагноз».
Лікарі таки роздивилися у хлопчика пухлину мозку. На той час вона вже була розміром із яйце. Сергій уже переніс дві надскладні операції. Лікування – надто дороге для батьків. Кожна гривня від небайдужих містян – це внесок у майбутнє Сергія.
Подаруйте йому життя!

РЕКВІЗИТИ
Одержувач: ПриватБанк
Номер рахунка: 292 448 255 09 100
МФО: 305 299
Код ОКПО: 143 60 570
Призначення платежу: для зарахування на картку 462 708 12 00 15 41 56 * 0815, Шкарупа Ігор Андрійович

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Цього тижня погода на Черкащині буде сонячною та теплою

Цього тижні на Черкащині очікується сонячна та суха літня погода. Вночі температура буде коливатися в межах 5-10º тепла, а...

Незаконний рибний промисел: прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох золотонісців

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів Золотоніського району, які займалися незаконним рибним добувним промислом. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x