Новини на ВІККАСпортивні новини«Черкаські Мавпи-94» забезпечили собі місце у фіналі

«Черкаські Мавпи-94» забезпечили собі місце у фіналі

-

- Advertisment -

Баскетболісти команди «Черкаські мавпи – 94» виконали завдання-мінімум – потрапили до вісімки найкращих клубів, які продовжать боротьбу за медалі. У домашньому турі підопічні Максима Міхельсона два матчі виграли і в одному зазнали поразки. Тепер вони очікують на свого суперника у чвертьфіналі змагань.

В останньому турі першого етапу підопічні Максима Міхельсона мали вирішити завдання потрапити до вісімки найкращих, яка продовжить боротьбу за медалі. Першого дня домашнього туру вони легко обіграли однолітків із Горлівки з рахунком 104:62, маючи відчутну перевагу у всіх компонентах гри.
У другому матчі суперниками юних черкасців були баскетболісти Донецька. Ця гра виявилася більш напруженою, але все ж господарі довели свою перевагу, вигравши з різницею у 8 очок.
А ось у матчі з маріупольським «Азовмашем» наших хлопців чекала невдача. Гості відразу захопили ініціативу і повели в рахунку. Попри всі намагання, черкаські баскетболісти так і не зуміли ліквідувати відставання, програвши у підсумку – 67:78.
Здобувши дві перемоги у домашньому турі, «Черкаські Мавпи-94» забезпечили собі місце у фінальній частині змагань. Але хто буде їхнім суперником у чвертьфіналі, поки що невідомо.
Черкасцям на першому етапі ще залишається зіграти з київськими «Скорпіонами». А найближчих вихідних ці гравці у складі другої команди «Черкаських Мавп» у палаці спорту «Фотоприлад» зіграють чергові поєдинки у першій вітчизняній лізі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x