Міліція звітує

-

- Advertisment -

Черкаська міліція збирає каміння і розбирає польоти. У Головному управлінні МВС України в Черкаській області відбулась розширена колегія. Вартові порядку цілий день підбивали підсумки своєї роботи за 9 місяців поточного року та складали плани на майбутнє. У чому досягли успіхів, а за що отримали на горіхи, чула Ольга Скорик.

У Головному управлінні МВС України в Черкаській області ніде яблуку впасти. Тут зібралась еліта правоохоронних органів – керівництво структурних підрозділів та міськрайвідділів з усієї Черкащини. Аналізують все, що напрацювали за поточний рік. Результати невтішні. На 10 тисяч населення 51 злочин, торік було на 7 менше. До того ж, кількість зареєстрованих злочинів збільшилась аж на 14%. Пояснення просте.
Юрій Земляков, заступник начальника ГУ МВС, начальник Штабу ГУМВС: «Криміногенна ситуація на Черкащині ускладнилася завдяки зростанню злочинів майнової спрямованості. Це пов’язано з тим, що у цьому році для порушення кримінальної справи достатньо суми збитку у 61 гривню. Раніше ця сума була в десятки разів більшою».
Найпоширенішим предметом зазіхань крадіїв залишаються мобільні телефони та жіночі сумки. Аби звести до мінімуму вуличну злочинність міліція й надалі планує посилювати патрулювання.
Юрій Земляков, заступник начальника ГУ МВС, начальник Штабу ГУМВС: «На території області має місце зниження кількості фактів нанесення тяжких тілесних ушкоджень, зґвалтувань, незаконних заволодінь транспортними засобами і також скоєння хуліганства.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Понад 3 600 пасок освятили і передали  із Черкас на передову (ВІДЕО) 

Паски на передову зібрали і передали активні черкасці. До ініціативи долучились майже всі навчальні заклади міста: дитячі садки, школи,...

Де святити паску: список храмів ПЦУ в Черкасах

Перелік храмів ПЦУ, де можна освятити Великодні кошики, опублікували на сторінці Капеланської служби Черкаської ТрО.  Свято-Троїцький кафедральний собор...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x