НовиниБатальйон "Черкаси" відмовився голосувати

Батальйон "Черкаси" відмовився голосувати

-

- Advertisment -

Батальйон "Черкаси" відмовився брати участь у голосуванні. Про це кореспонденту "Антени" повідомив телефоном заступник командира батальйону Святослав Вовкодав, пише на своїй сторінці у Facebook Валерій Воротник.

"Причина відмови – неухвалення Верховною Радою закону, згідно якого військовослужбовцям, що перебувають в зоні АТО, дозволили б голосувати за військовими квитками та згідно списків військових частин", – йдеться у повідомленні.

Окрім того, офіцер повідомив, що за фактичною процедурою голосування у виборчу комісію потрапили б всі персональні дані бійців, враховуючи домашню адресу. Також стало б відомо точну кількість бійців батальйону.

Попри законодавчі гарантії збереження конфіденційності інформації, Святослав Вовкодав впевнений, що через короткий проміжок часу вся виборча документація могла б потрапити до терористів. А це може спричинити загрозу безпеці бійцям та їхнім рідним.

Батальйон "Черкаси" перебуває в зоні АТО понад два місяці. Зараз бійці перебувають разом з іншими підрозділами ЗСУ на позиціях в районі міста Волноваха Донецької області. Протягом останніх кількох тижнів позиції українських вояків перебувають під постійним обстрілом з боку сепаратистів реактивними системами та мінометами. За останній місяць під час "перемир'я" черкащани втратили трьох бійців, а десятеро отримали поранення.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах стартував проєкт «Моя родина – територія любові»

У дошкільних навчальних закладах міста розпочали серію родинних заходів «Моя родина - територія любові». Цей соціальний проєкт організовує Служба...

У Черкасах вандали розтрощили великодні інсталяції в сквері «Юність» (ФОТО)

У Черкасах вандали потрощили великодні інсталяції, які напередодні свята встановили у сквері «Юність». Через це цікавинки довелося прибрати, інформує...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x