НовиниЧеркаські снайпери відстрілялися на перші місця

Черкаські снайпери відстрілялися на перші місця

-

- Advertisment -

На відкритому чемпіонаті України з кульової стрільби у Львові черкаські спортсмени продемонстрували перші результати, повідомляють у прес-службі Черкаської міськради.

Черкащину на всеукраїнській першості представили вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Черкаської міської ради та школи вищої спортивної майстерності Черкаської обласної ради.

За результатами виступів в особистому заліку Сергій Куліш став першим у вправі МГ-6 (стрільба з трьох положень), у ГП-6 (стрільба стоячи) – другим, у вправі МГ-9 (стрільба лежачи) – шостим.

Першу сходинку п’єдесталу посіла також Дар’я Шаріпова у вправі ГП-4 (стрільба стоячи), другу – у вправі МГ-5 (стрільба з трьох положень). Тетяна Тарасенко стала бронзовою призеркою у вправі МГ-9 (стрільба лежачи).

У командному заліку Сергій Куліш, Дмитро Омельяненко та Ян Водоп’ян стали п’ятими у вправах ГП-6 та МГ-9. Успішнішим став результат жіночої команди. Вони здобули срібло у вправі МГ-9, бронзу – у МГ-5. У стрільбі стоячи вони стали четвертими.

За словами заслуженого тренера України Віктора Нагнія, з 10 по 20 серпня Куліш та Шаріпова братимуть участь у навчально-тренувальних зборах до чемпіонату світу, на який вони поїдуть 6-20 вересня.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Допомога ЗСУ: прокурори Золотоніської окружної прокуратури передали військовим автомобіль

Прокурори Золотоніської окружної прокуратури ініціювали передачу на користь ЗСУ арештованого транспортного засобу. Про це інформує пресслужба прокуратури Черкаської області. Зазначений...

Міський депутат допоміг асфальтувати двори у Черкасах (ВІДЕО)

У дворі одного з Черкаських ОСББ зробили ямковий ремонт. Для мешканців вартість непідйомна, тому шукали, хто зможе допомогти. Інформує...

Цікаве:

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...

Ювелірні вироби як інвестиція: що потрібно знати

Економічна ситуація у світі не характеризується стабільністю, тому виникає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x