Новини на ВІККАВіККА-новиниАЗОТівські тролейбуси хочуть виставити на тендер

АЗОТівські тролейбуси хочуть виставити на тендер

-

- Advertisment -

Справа з АЗОТівськими "рогатими" рушила з мертвої точки. На початку цього тижня, нагадаю, у мерії створили спеціальну косію. Вона мала визначити оптимальний шлях передачі цих тролейбусів у власність міста. І до кінця тижня подати пропозиції міському голові. Щоб той виніс їх на розгляд сесії. Засідали перемовники щодня. Сьогодні ж вирішили, що найкращим варіантом стане тендер на їхнє придбання. Участь у ньому дозволять усім охочим. Мовляв, що більше буде учасників – то нижчою буде ціна тролейбусів.

Олександр Радуцький, секретар міськради: "Наскільки це зробити прозоро – провести тендер. І, не залежно від того, хто виграє, щоб місто вже придбало тролейбуси. І щоб максимальна кількість фірм, приватних структур, які цими тролейбусами займаються, щоб вони могли бути учасниками".

Олександр Барабоха, начальник відділу з питань підготовки тендерних процедур: "Враховуючи, яка там сума закупівлі передбачається, ці торги будуть оголошені не тільки по Україні, а ще й в міжнародних виданнях. Не знаю, кого визначать замовником цих торгів. У мене прохання складати відповідну заявку і виписувати таким чином, щоб технічні характеристики і вимоги до предмету закупівлі не обмежували конкуренцію".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У деяких черкасців може текти зелена вода з кранів

У Південно-Західному районі планується проведення перевірки щільності водопідігрівачів у ніч з 1 на 2 травня. Ці роботи можуть призвести...

У Черкасах ще дві маршрутки їхатимуть до мікрорайону “Лісовий”

Члени черкаського виконкому проголосували за продовження деяких автобусних маршрутів до мікрорайону "Лісовий". Про це повідомляє пресслужба Черкаської міськради. Маршрут №4...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x