Новини на ВІККАВіККА-новиниПожежа в багатоповерхівці

Пожежа в багатоповерхівці

-

- Advertisment -

Відрізані від цивілізації. В темряві, без гарячої їжі і телефонного зв’язку залишилися мешканці багатоповерхівки, що на Митниці. Пожежа в одному з під’їздів по вулиці Гагаріна, 35 знеструмила 40 квартир і знищила телефонний та інтернет-зв’язок. Що стало причиною пожежі та коли люди зможуть повернутися до нормального життя – з’ясовувала Ольга Скорик.

Цей тиждень для мешканців багатоповерхівки по вулиці Гагаріна, 35 розпочався невдало.

Близько дев’ятої вечора люди помітили перепади електроенергії і відчули сморід горілого. Із сходових клітин долинав тріскіт. Пожежа виникла в електрощитку на сьомому поверсі. Звідси поширилась по всьому під’зду.
Олена Миколаївна, мешканка будинку Гагаріна, 35: «Пробежать можно было. От нас с третьего этажа. Я не знаю, как сверху. От нас до низу пробежать можно было. Закашлялись уже к выходу».
Серед імовірних версій пожежі – коротке замикання. Адже будинку близько 20 років і електромережа не витримала сучасних навантажень. Пожежа знищила всі комунікації.
Олена Миколаївна, мешканка будинку Гагаріна, 35: «У нас маленький ребенок – 1,7 года. Дом полностью электризован. Все приготовления пищи происходит на электрической плите. Света нет. Мы попросились к своим близким еще вчера ночью. Ребенок спал. Дым валил. Не могли нечего понять. Испуг был, быстрые сборы».

Цей інцидент у Черкасах вже п’ятий за рік. На щастя, обійшлося без жертв. Однак у багатоповерхівці повністю відсутні протипожежна та вентеляційна системи.
Петро Бас, головний державний інспектор із пожежного нагляду м. Черкаси: «Ситуація в цьому будинку – це ситуація всіх будинків, які є в місті Черкаси. Тому що програма «Безпечне житло», яка розроблена, державою не фінансується. На звернення міського управління МНС до місцевої влади, відповідь одна: відсутні кошти».
Наразі потерпілі знайшли прихисток у знайомих, а електрики та зв’язківці відновлюють мережі. Хочуть впоратися до вихідних.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x