Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркащанки оголосили війну «новорічним» кілограмам

Черкащанки оголосили війну «новорічним» кілограмам

-

- Advertisment -

Олів’є, цукерки та інші смаколики. Все це причина зайвої ваги, набраної черкасцями під час новорічних свят. Важка їжа та відсутність фізичних навантажень спричинила чималий стрес для організму кожного. Звідси – зайві кілограми. Задля схуднення дехто вдається до голодування, дехто ж іде до спортивної зали. Як правильно позбутися новорічних кілограмів дізнавалися наші кореспонденти.

17-річна Валерія Кучеренко розкриває секрет своєї гарної форми. Дівчина професійна модель. На життя заробляє красою власного тіла. Говорить: на суворих дієтах не сидить. Намагається їсти все та в міру.

Валерія Кучеренко, модель: «Цей Новий рік я була в формі. Хоча було всього багато, все смачно. Але в мене був рис з морепродуктами та грецький салат. Всього потрошки, як без олів’є. Але все було в міру і добре».

Не погладшати за новорічні свята дівчина змогла завдяки чіткому режиму тренувань. Щоранку вона робить зарядку та дотримується певного раціону харчування.

Валерія Кучеренко, модель: «Фрукти: яблуко, морквинка, мандарини у зимовий період. Завжди беру з собою воду. За день випиваю два з половиною літри. Йогурти, каша. За чотири години до сну, то їм менше. Я беру яблуко, моркву, потерла та їм. Це дуже корисно, смачно і ситно».

Такий режим харчування схвалюють і медики. Говорять: аби позбутися зайвої ваги без шкоди для організму потрібно виключити з раціону сіль, жирні страви, консерванти та спеції.

Олена Мороз, гастроентеролог вищої категорії: «Харчуватися потрібно дрібно, обирати легкі продукти, кисломолочні продукти. Фрукти, овочі з мінімальною термічною обробкою. Якщо це необхідно, то краще, щоб вони були на пару або тушковані».

Також медики радять вставати з-за столу з легким відчуттям голоду та збільшити фізичні навантаження. Не зайвими будуть і розвантажувальні дні. Проте людям без захворювань шлунку. Під час такого очищення варто вживати багато води, кисломолочні продукти, яблука або ж гарбуз.

Олена Мороз, гастроентеролог вищої категорії: «Перевагу віддавати на першу страву овочевим супам. Вони є джерелом антиоксидантів, рослинної клітковини. Це хороший засіб обхитрити шлунок. Він додає об’єму шлунку і зменшує апетит».

Натомість пишнотілі танцівниці шоу-балету «Бомба» дієтами не переймаються. Дівчата дотримуються трьохразового режиму харчування та ведуть спортивний спосіб життя.

Анастасія Сєбастьянова, танцівниця шоу-балету «Бомба»: «Ми були на корпоративах, вагу не втратили. Ми намагаємося тримати себе у формі. Тому проблеми набрати або ж скинути у нас немає. У нас все добре».

Юлія Коротіч, танцівниця шоу-балету «Бомба»: «Ціль схуднути – для нас не головна. Ми, навпаки, підтримуємо ту форму, яка в нас є».

Тим же, хто переймається набраними за Новий рік кілограмами, пишнотілі красуні радять заспокоїтися та прийняти себе таким, як є.

Юлія Коротіч, танцівниця шоу-балету «Бомба»: «Сенс у собі шукати недоліки? Це людина починає себе не любити. Якщо любити себе, то байдуже чи кілограм плюс, чи мінус. Буде чудовий настрій та чудове ставлення до людини і людина буде інакше ставитися до інших».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах чоловік вбив знайомого, якого запросив пожити до себе

Прокурори направили до суду обвинувальний акт стосовно жителя Черкас, який вбив свого знайомого. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної...

На Черкащині браконьєр наловив риби майже на мільйон гривень

Учора черкаський водний патруль виявив незаконний вилов риби на прибережній смузі річки Сула поблизу села Кліщинці. Про це повідомляє...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x