Новини на ВІККАСпортивні новиниІз чемпіонату світу до Арнольда Шварцнеггера

Із чемпіонату світу до Арнольда Шварцнеггера

-

- Advertisment -

Із чемпіонату світу до Арнольда Шварцнеггера. Такий маршрут черкаської фітнесистки Оксани Оробець. Днями дівчина повернулася із чемпіонату світу з бодібілдингу, бодіфітнесу, фітнесу та бікіні. Привезла срібну нагороду. Тепер же вирушила на одне із найпрестижніших спортивних шоу «Арнольд Класік». Оксана Оробець стала першою черкащанкою, яка представлятиме Україну на цьому світовому шоу. Напередодні від’їзду фітнесистка поспілкувалася із журналістами ВІККА-НОВИН. Деталі розповість Вікторія Хамаза.

Чотири місяці безперервних щоденних тренувань, жорстка дієта та бажання бути кращою. Це все про Оксану Оробець. Нещодавно фітнесистка відстоювала честь України на чемпіонаті світу з фітнесу. Додому повернулася зі сріблом.

Оксана Оробець, фітнесистка: «Я в цьому місті була, виступала три роки тому з братом. Стали обидва чемпіонами світу, але це була категорія «юніори». Цього ж разу це була категорія «дорослі». Я завоювала свою першу медаль на чемпіонаті світу. Це – друге місце, і я справді дуже задоволена».

Черкащанка потрапила до десятки кращих фітнесистів України. Змагання тривали три дні, з 5 по 7 жовтня. Змагатися нашій землячці довелося із найкрасивішими людьми планети.

Оксана Оробець, фітнесистка: «Насправді боятися нікого не треба, нікого, ніколи. Про суперників: завжди дуже сильна Росія, це дуже гідні спортсмени. У цьому році Росія повністю забрала всі золоті медалі з фітнесу».

До рідного міста спортсменка повернулася лише на день. Тепер налаштовується на зустріч із Великим Арні. Запрошення на один із найпрестижніших турнірів світу «Арнольд Класік» черкащанка отримала ще на початку літа. Запевняє: для неї це – велика честь.

Оксана Оробець, фітнесистка: «Це дуже престижний чемпіонат, це європейський турнір. Він буде проходити в Мадриді. Завтра в мене вже літак. Тому я навіть валізу не розбирала, приїхала на одну добу, в душ, зустрілася зі своїми близькими та поїхала знову».

Нині ж мріє поспілкуватися із легендарним Арнольдом Шварценеггером.

Оксана Оробець, фітнесистка: «Дуже цікаво на власні очі побачити таку людину, яка зробила максимально багато, щоб просунути фітнес, бодібілдинг на світову арену. Мені було б цікаво отримати декілька порад від нього як спортсмена, як людини, яка максимально реалізувалася. Мені цікаві його настанови в житті».

Мірятися силами та спортивними вміннями разом із найкрасивішими людьми планети Оксана Оробець буде у столиці Іспанії, Мадриді. Дівчина демонструватиме звичний їй фітнес у любительській категорії. Дотепер на змаганнях такого рівня жоден спортсмен із Черкас не хизувався своїми формами.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x