Online TV
НовиниКультураЄвген Клопотенко на Черкащині пив козиний кисляк і впіймав...

Євген Клопотенко на Черкащині пив козиний кисляк і впіймав коропа

Відомий український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко побував із експедицією на Черкащині. Про це він розповів на своєму Фейсбук.

Відвідав Моринці, Холодний Яр і Музей Симиренків у Млієві.

“Мій предок, засновник роду Клопіт, жив у козацькому селищі Скаливатка. І це, скоріш за все, означає, що у мені тече козацька кров” – пише Клопотенко у Фейсбук.

У пості Клопотенка багато про місцеві страви:

“Капусняк. Шпачки. Козиний кисляк. Цибуляники. Квашений виноград. Хліб на хмелю. Кандьор. Гриби-пдвишні. Гречаники. Кровʼянка. Кожна експедиція ні на що не схожа. Але об’єднує завжди одне — люди. Черкащина — це як Полісся і степ зустрілися в одному місці — це вау. Це краш, це слей” – підсумував шеф-кухар.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

У Черкасах притягнули до відповідальності водія, який порушив правила обгону

Нещодавно в мережі з'явилося відео, на якому видно, як на вул. Хрещатик у Черкасах водій зухвало порушує ПДР. Про...

В Україні зростає рівень дитячого стресу: як допомогти

Рівень дитячого стресу поступово зростає в Україні. Порівняно з минулим роком, цей показник збільшився на 10%. Про це свідчать...

Цікаве:

Стартовий набір для дому: які вимірювальні прилади потрібні, щоб не викликати майстра

Домашній ремонт чи дрібне обслуговування електрики вже давно не...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x