Online TV
НовиниКультураЄвген Клопотенко на Черкащині пив козиний кисляк і впіймав...

Євген Клопотенко на Черкащині пив козиний кисляк і впіймав коропа

Відомий український шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко побував із експедицією на Черкащині. Про це він розповів на своєму Фейсбук.

Відвідав Моринці, Холодний Яр і Музей Симиренків у Млієві.

“Мій предок, засновник роду Клопіт, жив у козацькому селищі Скаливатка. І це, скоріш за все, означає, що у мені тече козацька кров” – пише Клопотенко у Фейсбук.

У пості Клопотенка багато про місцеві страви:

“Капусняк. Шпачки. Козиний кисляк. Цибуляники. Квашений виноград. Хліб на хмелю. Кандьор. Гриби-пдвишні. Гречаники. Кровʼянка. Кожна експедиція ні на що не схожа. Але об’єднує завжди одне — люди. Черкащина — це як Полісся і степ зустрілися в одному місці — це вау. Це краш, це слей” – підсумував шеф-кухар.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Вбивство на ринку: на Черкащині молодику повідомили про підозру

Повідомлено про підозру 21-річному жителю Смілянського району, який убив охоронця ринку. Повідомляє відділ інформаційної політики Черкаської обласної прокуратури. Повідомлено про...

У «Черкасиобленерго» пояснили, як формують графіки погодинних відключень

Графіки погодинних відключень електроенергії в Черкаській області формують на підставі розпоряджень НЕК «Укренерго». Про це повідомив заступник начальника центральної...

Цікаве:

Прості поради черкащанам, що врятують ваші кімнатні рослини

Зима відчутно змінює умови в наших домівках, і це...

П’ять сортів картоплі, що “провалили” сезон-2025 у центральних областях: результати дегустації

Не всі сорти картоплі демонструють гарну врожайність, багато з...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

Підключення до трансляції ВІККА...
Перевірка доступності потоку

Трансляція недоступна

Наразі пряма трансляція не ведеться. Спробуйте пізніше.

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x