Спортивна глибинка

-

- Advertisment -

Найспортивнішим селом Черкащини цьогоріч визнали Вознесенське Золотоніського району. Змаганнями за це звання Черкаська область відзначила День фізичної культури. Друге та третє місця у щорічному конкурсі «Найспортивніше село Черкащини» посіли, відповідно, Руська Поляна Черкаського району та Хрестителеве Чорнобаївского. На святі фізкультури і спорту, яке проходило у суботу у Золотоноші, побували наші кореспонденти.

Для участі у змаганнях у Золотоношу з’їхалися представники двадцяти сіл Черкащини. Цей захід проводиться вже десятий рік поспіль. Стадіону «Колос», який приймав спортсменів, цьогоріч виповнюється 50 років. До цієї дати його відремонтували. Тож спортсмени з сільської глибинки мали змогу змагатися у силі і витривалості у гідних умовах. Захоплений атмосферою спортивного свята, своє спортивне минуле пригадав голова обласної ради Володимир Гресь.
Володимир Гресь, голова Черкаського облради: «Як і всі хлопці, перше – це було футбол. У мене був другий розряд по футболу. Далі в інституті трохи займався боксом, але після переламаного носа перейшов на інші види спорту».
Фінальні змагання проводилися з міні-футболу, швидких шахів, перетягування канату, гирьового спорту, армспорту, настільного тенісу, легкоатлетичного кросу. Сільські голови змагалися у метанні дротиків – дартсі. Непогані результати демонстрували і чоловіки, і жінки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На автодорозі Черкаси-Сміла перекинувся легковик

На автодорозі Черкаси-Сміла сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої легковий автомобіль "ВАЗ-21099" злетів у кювет та перекинувся на бік....

В Умані провели в останню путь молодшого сержанта

Жителі Уманської громади провели в останню путь воїна-захисника - Сергія Олександровича Дахова. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x