Кращі з кращих!

-

- Advertisment -

Черкащині є чим пишатися! Своїми спортсменами та їхніми досягненнями! У спортивному комплексі «Будівельник» відкрили галерею слави черкаських спортсменів. Пам’ятну дошку увінчують фото 20-ти найкращих спортсменів регіону. У часі захід збігся із Днем фізичної культури та спорту. Як відзначали спортивне свято черкасці та хто увійшов до когорти кращих з кращих спортсменів Черкаської області – знає Марина Лук’яненко.

Заслужений майстер спорту України, чемпіон світу з кікбоксингу, Володар Кубку Світу 2007 року. Усе це регалії черкаського спортсмена Сергія Черкаського. Поряд з Сергієвим фото – світлини Володимира Трофименка, Ірини Краснянської, Дар’ї Шаріпової, Тетяни Стяжкіної та інших. Загалом галерея слави вміщує 20-ть фотографій двадцяти провідних спортсменів регіону. Відбір найдостойніших, за словами представників оргкомітету, був складним і напруженим.
Микола Холоденко, 1-й заступник голови відділення НОК України в Черкаській області: «Конкурсу на 1 місце , як-то у вишах, мабуть, не було. Просто ми оцінювали внесок кожного спортсмена, його здобутки на всіх рівнях у Олімпійських іграх, чемпіонатах Європи і світу, інших міжнародних змаганнях».
Галерея слави – давня мрія зубрів черкаського спорту. Нині вона, нарешті, здійснилася, – підсумовує представник Національного Олімпійського комітету України в Черкаській області Микола Холоденко. Щоправда, реалізувати ідею у повному обсязі черкаським спортсменам не вдалося.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x