Новини на ВІККАСпортивні новиниЧеркаські школярі присвятили баскетбольний турнір пам’яті афганців

Черкаські школярі присвятили баскетбольний турнір пам’яті афганців

-

- Advertisment -

У Черкаському колегіумі "Берегиня" провели баскетбольний турнір пам’яті загиблих в Афганістані. Його вже втретє спільно організували із міською спілкою ветеранів Афганістану. Саме команда "Берегині" у підсумку і стала переможницею турніру. Із подробицями – Олег Кукса.

Цьогоріч традиційний баскетбольний турнір зібрав у спортивному залі колегіуму "Берегиня" шість команд. Кубок пам’яті загиблих в Афганістані цей навчальний заклад приймає вже третій рік поспіль.

Анатолій Пилипюк, тренер команди колегіуму "Берегиня": "Спілка ветеранів Афганістану запропонувала три роки тому провести міський турнір. Оскільки я полюбляю цей вид спорту, сам ним займаюся, тому погодився на співпрацю зі Спілкою".

Як і торік, господарі знову домінували на власному паркеті. У фінальному поєдинку вони зустрілися з командою 12-ої школи. Суперники чинили команді "Берегиня" гідний опір. Та все ж перевага була на боці баскетболістів колегіуму. Вони перемогли з різницею у 20 очок.

Григорій Александров, гравець команди колегіуму "Берегиня": "Це була дуже напружена гра. Відзначився лідер нашої команди Антон Пелипайко, а капітан Андрій Святун забив багато 3-очкових кидків".

Андрій Святун, капітан команди колегіуму "Берегиня": "Хочу подякувати суперникам із ЗОШ №12, які чинили опір протягом усієї гри. Хочу подякувати тренеру, що він дає мені змогу займатися тим, що я люблю".

Після завершення турніру переможці та призери отримали нагороди від міської спілки ветеранів Афганістану.

Ігор Павлов, голова Черкаської міської організації УСВА: "Хочу висловити вам велику подяку за вашу майстерність, патріотизм, які ви проявили під час Кубка пам’яті загиблих в Афганістані".

Бронзу цьогорічного турніру вибороли баскетболісти 24-ої школи. На подальших місцях команди навчальних закладів №№11, 28 та 25.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x