Новини на ВІККАВіККА-новини«Градусний» злочин

«Градусний» злочин

-

- Advertisment -

Правоохоронці вилучили чотири тонни спирту та 520 ящиків фальсифікованої горілки торгової марки «Златогор». Наразі затримано семеро підозрюваних – жителів Черкас, Умані та Кіровоградської області. У справі, говорять у міліції, замішані також чиновники. За інформацією правоохоронців, злочинна група впродовж тривалого часу викрадала спирт із місцевих заводів, потому виготовляла «пальонку» та поставляла її оптовикам.
Сергій Шмиголь, в.о. заступника начальника УБОЗу УМВС України в Черкаській області: «Фактично реалізація фальсифікованої горілки і спирту в м. Черкасах складали 1000 ящиків горілки в місяць і десятки тонн спирту. Це тільки по місту Черкаси».
Збували фальсифіковану горілку по 5-6 гривень за пляшку. Тому сума збитків, завданих заводу «Златогор», за попередніми даними, становить сотні тисяч гривень. Нині правоохоронці здійснюють рейди по можливих місцях продажу фальсифікату. Також триває експертиза вилученого алкоголю. Решту інформації в міліції поки що не розголошують.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x