КориснеTrustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у...

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

-

- Advertisment -
  • Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в маси.
  • Сервіс Trustee Plus використовують понад дві сотні тисяч осіб.
  • Клієнти звертають особливу увагу на платіжну криптокарту, яка зробила цифрові фінанси доступними кожному.

Однією з головних новин останнього часу стало подолання мобільним додатком Trustee Plus планки у 200 000 користувачів. Проєкт розвивається стрімко і зумів створити багатотисячну ком’юніті всього за два роки з моменту виходу на ринок. Керівництво компанії зі свого боку заявляє про подальші плани щодо зростання.

 

Мобільний додаток Trustee Plus побачив світ у 2022 році. Це був момент великих потрясінь для галузі, яка потребувала нових рішень і переосмислення продуктів зі світу криптоактивів. Згаданий продукт став саме таким проєктом.

Trustee Plus не тільки запропонував купити трон з картки або обміняти різноманітні активи в рамках програми. Він трансформував криптогаманець в універсальну платформу. Переказ і зберігання коштів, нульові комісії на широкий перелік послуг, виведення активів прямо на банківську картку — все це клієнти знайшли в мобільному застосунку.

Ба більше, компанія запропонувала продукт, якого давно потребувало ком’юніті. Йдеться про платіжну картку Trustee Plus, яка фактично позбавляє користувача більшості обмежень, пов’язаних із галуззю. З її допомогою клієнти змогли миттєво розраховуватися криптоактивами в будь-якій торговельній точці або під час онлайн-покупок.

Відоме видання Incrypted також не оминуло стороною новий продукт і позначило Trustee Plus як одну з найкращих криптокарт у 2024 році. Журналісти відзначили її гнучкість як інструменту оплати та широкий спектр підтримуваних активів — понад 30 різних монет.

«Насамперед ми зосередилися на створенні застосунку, який зробить життя наших клієнтів комфортнішим. Оплата товарів і послуг за допомогою цифрових активів — це давно сформована потреба. Trustee Plus надає таку можливість та багато іншого нашим клієнтам, відкриваючи їм доступ у світ цифрових фінансів нового покоління», — заявив генеральний директор Trsutee Вадим Груша.

Показово, що компанія не стоїть на місці, а продовжує активно розвиватися. Команда проєкту вже націлилася на показник зростання у чверть мільйона користувачів. З цією метою розробники працюють над новими функціями та оновленнями, покликаними розширити можливості користувачів.  

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Цьогоріч на Черкащині спостерігається зростання випадків сказу серед тварин

Протягом 2024 року в Черкаській області спостерігається значний ріст випадків сказу серед тварин. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці ДУ...

У Черкасах до ремонту доріг залучили УЯР-01: дають гарантію 1 рік

У Черкасах КП «ЧЕЛУАШ» пристрій УЯР-01 для ямкового ремонту доріг. Про це дорожники розповіли на своїй сторінці в мережі...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x