Новини на ВІККАВіККА-новиниНові люди – нові ідеї

Нові люди – нові ідеї

-

- Advertisment -

Сто літрів пального за важливу інформацію, яка допоможе роботі ДАІ. Саме стільки тепер даватимуть в обласному управлінні. Це варіант боротьби із злочинністю від новопризначеного начальника Миколи Симанчука. Дієвість цього методу останній випробував ще на Вінниччині. Чого слід чекати Черкащині від нового очільника обласної Державтоінспекції – знає Ольга Скорик.

Роботу ДАІ за останні 7 місяців новий начальник оцінив позитивно.
Микола Симанчук, начальник ДАІ Черкаської області: «Ми спостерігаємо зниження аварійності по всіх напрямках. Це і загальне зниження аварійності всіх ДТП, на 30% знизилось ДТП з потерпілими, знизилась кількість загиблих і кількість потерпілих».
Виявив головний даішник і певні недоліки у роботі обласної автоінспекції. Утім, про винних -ані слова. Сказав, що в його принципах не говорити, а виявляти порушення і усувати їх.
Микола Симанчук, начальник ДАІ Черкаської області: «Ми сьогодні вивчаємо питання щодо максимального забезпечення співробітниками ДПС, які повинні нести службу на дорогах. На деяких ділянках дороги інспектора ДАІ не бачили останні 2 роки. Необхідно 1 наряд ДПС на 40 км дороги. На сьогодні така дислокація недотримується».
У першочергових планах очільника ДАІ – зустрітись з власниками автодоріг та разом обстежити шляхи області і місця найбільших концентрацій ДТП. Таких на Черкащині 94. Ретельно вивчатиме Микола Симанчук і причини дорожньо-транспортних пригод, аби в майбутньому

їх було якомога менше. З собою до Черкас новий начальник ДАІ привіз апробовані на Вінниччині новаторства.
Микола Симанчук, начальник ДАІ Черкаської області: «Мої умови, які були у Вінниці, залишаються і на Черкащині. 100 л бензину або іншого пального за інформацію про незаконне заволодіння, про злочини на транспорті, про незаконне перевезення наркотичної сировини. Охорону інформатора та конфіденційність гарантуємо».
Вирішив Микола Симанчук також запровадити зустрічі з громадянами.
Микола Симанчук, начальник ДАІ Черкаської області: «Може десь-когось хтось образив по лінії ДАІ або не вирішені питання, щоп’ятниці з 9 до 13 години я запрошую всіх до себе в приймальню і готовий поспілкуватись і ухвалити рішення щодо надання практичної допомоги».
Новий начальник планує запровадити Державтоінспекції і дрес-код. У шортах, майках і рваних джинсах на територію – ні ногою.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Черкаські піротехніки працюють над розмінуванням деокупованих територій

Черкаські піротехніки працюють на кількох напрямках, очищаючи землі від вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x