НовиниЧеркасиУ Черкасах провели в останню путь двох військових 

У Черкасах провели в останню путь двох військових 

-

- Advertisment -

Учора в Черкасах навіки попрощалися із двома захисниками України. В останню путь провели штаб-сержанта Богдана Сергієнка та сержанта Сергія Богославця. Про це повідомляє міський голова Черкас Анатолій Бондаренко

Богдан Сергієнко народився у смт Троїцьке на Луганщині. Там закінчив гімназію. Потім проходив службу у внутрішніх військах МВС України. Згодом вступив до лав прикордонної служби, проходив службу за контрактом.

Сміливий прикордонник, вірний військовій присязі, загинув за нашу Батьківщину під час ворожого штурму в Донецькій області. Йому назавжди залишиться 30 років.

Сергій Богославець родом із Черкас. Тут навчався у школі №18, потім працював плиточником-лицювальником у «СУ-Отделстрой». Після строкової військової служби працював на різних підприємствах Черкас, серед яких МП «Надія», ОАО «Черкаське Хімволокно».

У 2003 році підписав контракт зі Збройними Силами України. З лютого 2004 року по жовтень 2004 року перебував з миротворчою місією в Іраку. На початку повномасштабного вторгнення рф був призваний по мобілізації. Служив на посаді командира зенітного артилерійського відділення в одній з військових частин.

Серце військового не витримало. Він помер у районі виконання завдання в Кіровоградській області, кілька днів не доживши до свого 48-річчя.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x