НовиниКриміналЗвенигородська поліція розкрила онлайн-шахрайство з "криптовалютою"

Звенигородська поліція розкрила онлайн-шахрайство з “криптовалютою”

-

- Advertisment -

Звенигородські поліцейські розкрили справу, пов’язану з обманом громадян через інтернет, де одна з постраждалих жінок була уманчанкою, яка втратила своє житло внаслідок ракетного обстрілу росією. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Потерпіла вирішила знайти спосіб заробити кошти на відновлення своєї квартири. Вона натрапила на оголошення в мережі, в якому обіцяли можливість швидкого збагачення за допомогою криптовалюти. Анонімний шахраї обіцяв їй збільшення її вкладу у декілька разів після того, як вона внесе початковий внесок.

Ця жінка передала 32 000 гривень на банківську картку зловмисника, але після цього він заблокував її. Ця історія також сталася з іншими семи людьми, яких обманули подібним чином. Чоловік, що розміщував оголошення про легкий заробіток, був жителем села Юрківка в Звенигородському районі. Він встиг отримати з людей більш ніж 130 тисяч гривень.

Поліція знайшла докази, що цей чоловік винен у скоєнні семи шахрайств. Тепер він став підозрюваним і може бути покараний грошовим штрафом або виправними роботами, або навіть обмеженням волі від одного до двох років, залежно від рішення суду.

Читайте також:

На Черкащині засудили чоловіка: він побив свою куму віником

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x