НовиниЧеркащинаТабурець: двом чоловікам, які хотіли заволодіти підприємством на Черкащині,...

Табурець: двом чоловікам, які хотіли заволодіти підприємством на Черкащині, оголошені підозри

-

- Advertisment -

Двом жителям Кропивницького, які хотіли заволодіти майном ТОВ «Красногірське», оголошено про підозри. Нині проводяться обшуки та слідчі дії. Про це повідомив голова Черкаської військової адміністрації Ігор Табурець.

«Як і обіцяв, тримаю на контролі справу щодо «Красногірського олійного заводу». Правоохоронці працюють. Зокрема, слідством встановлено, що майновими правами ТОВ шляхом підроблення документів заволоділи двоє кропивничан», – зазначив Ігор Табурець.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

«Думаю, незабаром буде інформація і щодо замовників. Цей кейс має бути сигналом для всіх підприємців: ваші інвестиції будуть захищені на Черкащині, а покарання невідворотне», – зазначив голова Черкаської ОВА.

Нагадаємо, що 17 березня «нові власники» трьома автомобілями прибули до офісу ТОВ «Красногірське», що в селі Антипівка, Золотоніського району. Невідомі люди проникли на територію і стали господарювати.

Хронологія подій:

17 березня «нові власники» трьома автомобілями прибули до офісу ТОВ «Красногірське», що в селі Антипівка, Золотоніського району. Невідомі люди проникли на територію і стали господарювати.

Ситуація, що трапилося в Золотоніському районі, є кричущою. Правоохоронні органи відреагували своєчасно. Ситуація на контролі в обласній адміністрації.

Асоціація виробників молока подякувала голові Черкаської ОВА Ігорю Табурцю за те, що він взяв під контроль справу із спробую рейдерського захоплення ТОВ «Красногірське».

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x