НовиниКриміналЖителя Звенигородщини, який воював проти захисників «Азовсталі», судитимуть

Жителя Звенигородщини, який воював проти захисників «Азовсталі», судитимуть

-

- Advertisment -

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Звенигородщини за фактами участі в діяльності терористичної організації «Донецька народна республіка» та державної зради. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

бойовик ДНР

Досудовим розслідуванням встановлено, що 34-річний чоловік з 2017 року проходив службу в незаконному збройному формуванні «1-му армійському корпусі 3-ої окремої гвардійської мотострілкової бригади» так званої ДНР.

Крім того, вказана особа з 24.02.2022 перейшов на бік російської федерації та спільно зі збройними силами рф брав участь у бойових діях проти ЗСУ на тимчасово окупованих територіях Бахмутського й Горлівського районів Донецької області, а також заводу ПрАТ «Металургійний комбінат «Азовсталь»» м. Маріуполь Донецької області.

Вказана особа переховується від слідства від слідства на тимчасово окупованій території України. Його оголошено в розшук та стосовно нього судом надано дозвіл на затримання.

Довідково: санкція ч. 1 статті 258-3 КК України передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна або без такої; санкція ч. 1 статті 111 КК України передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Читайте також:

За матеріалами черкаської СБУ отримав бойовик «лнр» отримав термін

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

5 ветеранів з Черкащини залучать в громади майже 7 млн грн

5 ветеранських бізнесів з Черкащини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала...

У Черкасах за минулий тиждень народилося більше хлопчиків

Протягом минулого тижня в Черкасах народилося 25 немовлят. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. Загалом світ побачило 14 хлопчиків...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x