НовиниЗ аукціону продадуть 24 автівки чиновників

З аукціону продадуть 24 автівки чиновників

-

- Advertisment -

Міністерство фінансів України опублікувало список із 24 транспортних засобів, які виставлять на аукціон. У списку, який опублікований відкрито, є держномери автомобілів та їх первинна вартість перед аукціоном. Про це інформує "Газета по-українськи".

Міністерство фінансів ухвалило рішення про реалізацію 24 легкових автомобілів, повідомляється на сайті відомства. На виконання постанови Кабінету Міністрів України "Про економію державних коштів" Мінфін прийняв рішення продати 24 автомобіля. Автівки продаватимуть відповідно до порядку відчуження об'єктів держвласності (постанова Кабміну України від 06 червня 2007 року №803).

Аукціон, кажуть у Мінфіні, буде проводитися державним підприємством "Управління по експлуатації майнового комплексу", яке підпорядковується Міністерству фінансів України. Ця ж організація займеться проведенням аукціону інших автомобілей державних автопарків (всього близько 1500 автомобілів). Кошти від продажу автомобілей будуть спрямовані в загальний фонд державного бюджету України, кажуть у Мінфіні.

У цьому списку не вказаний пробіг автомобілів, зате відзначається, що знос кожного авто становить 100%. У списку можна знайти і Daewoo Lanos за 45 000 гривень і Mercedes-Benz Viano, який в 10 разів дорожче.

Даних про те, яка організація проводила оцінку автомобілів і якими критеріями керувалася, Мінфін не дає. Публічний аукціон з продажу державних автопарків відбудеться в середині липня 2014 року.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x