НовиниЧеркасиУ Черкасах три маршрути передали скандальному перевізнику

У Черкасах три маршрути передали скандальному перевізнику

-

- Advertisment -

У Черкасах на автобусних маршрутах № 4, 5, 7 та 22 тимчасово працюватимуть інші перевізники. Вони готові покращувати якість перевезення пасажирів та впроваджувати безготівкову оплату за проїзд. Таке рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету Черкаської міської ради. Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради.

автобус маршрутка Черкаси13 грудня виконавчий комітет розірвав договори на перевезення пасажирів із перевізниками, які обслуговували маршрути автобусів №4 та 5 (перевізник АТП -17127) і 7 та 22 (перевізник «Еліт-транс»). Останній день їхньої роботи на цих маршрутах – 18 грудня, зазначають в мерії.

З наступного тижня, згідно з рішенням виконавчого комітету, новим перевізником на маршруті № 4 буде ПП «Медіт Сервіс», на маршрутах № 5, 7 і 22 – ДП ЧАРЗ-АВТО.

Договір з ними укладуть терміном на 3 місяці. За цей час Департамент ЖКК повинен провести новий конкурс та визначити переможців.

«Перевізники, з якими укладуть тимчасові договори, готові виконувати зобов’язання з покращення пасажирських перевезень у місті та впроваджувати безготівкову плату за проїзд», – сказав в.о. директора департаменту житлово-комунального комплексу Сергій Отрешко.

Нагадаємо, що у жителів Черкас до ДП «ЧАРЗ-АВТО» виникає чимало нарікань. Нині це підприємство працює на таких маршрутах: №№ 20, 25, 29, 31. Після того, як виконком розірвав із ЧАРЗ-АВТО угоду на перевезення по 33 маршруту, його на три місяці передали «Медіт-Сервісу». Пропрацювавши три місяці, перевізник припинив обслуговування. У черкащан були наріканні і на роботу маршруту № 29, який не дотримується графіків.

Свого часу заступником директора ДП «Чарз-авто» був Борис Марченко, який нині є директором комунального підприємства «Черкасиелектротранс».

Читайте також на сайті vikka.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x