НовиниЧеркащинаНа Черкащині піснями підіймали дух і збирали гроші для...

На Черкащині піснями підіймали дух і збирали гроші для ЗСУ

-

- Advertisment -

Напередодні на Черкащині провели благодійний концерт, де збирали гроші для ЗСУ. Різні гурти виступали аби підтримати військових та допомогти їм.

На Черкащині провели благодійний концерт

Організатор заходу Юрій Сторчеус розповів: «Сюди запрошені були гурти з Черкас, з Руської Поляни, наш гурт. Основний концерт на наш гурт».

Для глядачів виступали відразу 4 черкаські колективи. «Вільний вітер», «Новий день», «Базиліо має рацію» та «Сага». Грали на барабанах, синтезаторах, гітарах.

Найменші учасники концерту – артисти колективу «Новий день». Керівник гурту Руслан Павленко розповідає, що це родинний гурт.  Усі учасники – його діти.

«У нас солістка сьогодні Катя співала, на бас-гітарі Даник, на гітарі Міша і на синтезаторі у нас був Андрюша. У нас репертуар такий дитячий: про маму, про Дух Святий, співали про наших захисників і інструменталочка»,

І настрій підняли, і благодійну справу зробили. Упродовж концерту зібрали понад 7 тисяч гривень. Всі кошти передадуть волонтерам для ЗСУ. Бо кожна гривня наближає нас до перемоги.

 

Читайте також

Волонтери Центру допомоги відвідали в лікарнях наших військових. До Дня захисників та захисниць України вони виготовили святкове печиво та привітали їх.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Черкаські піротехніки розміновують деокуповані території (ВІДЕО) 

Черкаські піротехніки продовжують розміновувати деокуповані території Херсонської та Миколаївської областей від вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляють на сторінці Обласного...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x