НовиниЧеркасиПереселенці та пенсіонери, які опікуються безпритульними тваринами, можуть принести...

Переселенці та пенсіонери, які опікуються безпритульними тваринами, можуть принести їх на безкоштовну стерилізацію (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У Черкасах діє програма допомоги людям, які турбуються про безпритульних тварин. Підопічного кота чи собаку можна записати на безкоштовну стерилізацію чи вакцинацію. Повідомляє власкор ВІККА.

Двох кішок привезли до черкаської клініки місцеві небайдужі пенсіонери. Стерилізацію їм провели за рахунок благодійного фонду UA Animals. У Черкасах діє їхній пілотний проект зі стерилізації безпритульних тварин .

ОКСАНА САВІЦЬКА, ПРЕЗИДЕНТ ЧЕРКАСЬКОГО ОБЛАСНОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «ЖИТТЯ»:

«Якщо людина опікун безпритульної тварини, малозабезпечені або переселенці, вони можуть записуватися через нас до ветеринарної клініки. Їх оглядає ветеринарний лікар і їхні підопічні проходять стерилізацію, кому потрібна вакцинація».

Ініціатива має запобігти безконтрольному поширенню безпритульних котів і собак. У рамках проекту вже провели більше 150 стерилізацій. Записуватися варто заздалегідь, кількість безкоштовних операцій обмежена.

ОЛЬГА АБУКАРЕ, КЕРІВНИК ВЕТЕРИНАРНОЇ КЛІНІКИ:

«Дзвонять до куратора, цей куратор записує. Ставить у чергу, потім розказує як підготувати тварину до операції. Назначає день, назначає час, передає дані в клініку. Доставку роблять зазвичай ті, хто везуть тварин на операцію».

У клініці відзначають: цього року через скруту черкасці вимушені на улюбленцях економити. Тому зооволонтери вдячні тим, хто прагне потурбуватися про бездомних тварин.

ОКСАНА САВІЦЬКА, ПРЕЗИДЕНТ ЧЕРКАСЬКОГО ОБЛАСНОГО БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ «ЖИТТЯ»:

«Раді, що дуже багато бабусь, яким ми змогли допомогти. Ми дуже поважаємо людей, які прагнуть нести добро. І не залишаються байдужим спостерігачем «Моя хата скраю, я нічого не знаю. Я себе порятував, собаку лишив прив’язаною у себе в дворі, а сам поїхав у Польщу».

Матеріал створено у рамках втілення проекту «Черкащина гостинна»

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ТРК «ВІККА» і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу та Інституту економічних досліджень та політичних консультацій

Як повідомляла раніше vikka.ua, 

На Черкащині роблять цукерки з Патроном і Kalush (ФОТО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

На Черкащині правоохоронці затримали адвоката, його підозрюють у вимаганні грошей за встановлення фіктивного діагнозу отримання “хворим” групи інвалідності. Повідомляє...

У Черкасах збирають кошти, щоб кікбоксер поїхав на змагання

У Черкасах збирають кошти, щоб черкаський кікбоксер Ростислав Кирилюк зміг потрапити на тренувальні збори і взяти участь у змаганнях....

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x