НовиниБезпекаБлизько 70% пожеж на Черкащині виникає в сільській місцевості

Близько 70% пожеж на Черкащині виникає в сільській місцевості

-

- Advertisment -

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну рятувальники отримали більший обсяг роботи. Про реагування на надзвичайні ситуації при посиленому режимі служби розповів начальник Головного управління ДСНС України в Черкаській області Андрій Даник.

З кінця лютого зафіксовано реагування на 1711 надзвичайні події. Під час ліквідації наслідків врятовано життя 20 громадянам.

Значний обсяг роботи припав на фахівців піротехнічних підрозділів. Від початку робіт з гуманітарного розмінування на Уманщині, на виконання різноманітних завдань 703 рази залучали саперів. Вони обстежили територій на загальній площі 18 741 га. Виявили та вилучили понад 25 000 різноманітних боєприпасів. Роботи тривають і зараз.

Крім того, рятувальники постійно ліквідовують пожежі в природних екосистемах. Від початку широкомасштабної війни в області зафіксовано 430 випадків пожеж сухої рослинності на загальній площі близько 740 га. Основна причина загорянь – у 390 випадках – необережне поводження з вогнем.

Як повідомив Андрій Даник, близько 70% усіх пожеж виникає у сільській місцевості. За його словами, ефективними в розв’язанні цієї проблеми показали себе підрозділи місцевої пожежної охорони, добровільних пожежних формувань та центрів безпеки територіальних громад.

Читайте також: Автомобілі вилучають не у всіх, — начальник поліції Черкащини про нетверезих водіїв.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині нетверезий водій збив мотоцикліста

У селі Софіївка Золотоніського району сталася аварія, в якій зіткнулися автомобіль "ЗАЗ Таврія" і мотоцикл "KAWASAKI". Про це повідомляє...

У Черкасах водій без прав врізався в припарковане авто

У Черкасах водій автомобіля Volkswagen, не маючи права керування транспортними засобами та страховки, в'їхав заднім ходом в припарковане авто...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x