НовиниБезпекаУ Черкасах медики «швидкої допомоги» отримали допомогу від Ілона...

У Черкасах медики «швидкої допомоги» отримали допомогу від Ілона Маска

-

- Advertisment -
Відтепер у медиків «швидкої допомоги» Черкаської області є станція Starlink від засновника компанії «SpaceX» Ілона Маска.  Про це повідомляють на сторінці КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».
Фото – Ірина Назарок

Це означає стабільне з’єднання для диспетчерів та медиків, які продовжують цілодобово працювати і надавати допомогу жителям нашого регіону.

Технологія Starlink дозволяє використовувати широкосмуговий інтернет в роботі закладу навіть за відсутності інших видів зв’язку, що дуже важливо для стабільності роботи нашої служби в умовах війни.
Як це працює? Станція Starlink розгортається, встановлюється зв’язок із супутниками. Далі відбувається підключення локальних пристроїв до станції Starlink в режимі 24/7.
«Ми впевнені, що ця технологія ще себе покаже в повній мірі в мирні часи і буде служити людям і допомагати швидшому відновленню нашої країни. А зараз, поки триває війна, ми надзвичайно вдячні за таку своєчасну і потрібну Україні допомогу Ілону Маску!» – пишуть на сторінці Центру екстреонї медицини. 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Платформу під Черкасами хочуть перейменувати на честь острова, де загинули люди

Залізничну платформу, що розташована на дамбі біля Черкас, хочуть перейменувати. Тож замість нинішньої назви 884 км вона може називатися...

Колишньому голові села на Черкащині просять присвоїти звання Героя

Нині триває збір підписів під петицією про присвоєння звання Героя України Степану Педченку. Свого часу він був головою села...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x