НовиниЧеркащинаНа Канівщині браконьєр наловив риби на 198 тисяч гривень

На Канівщині браконьєр наловив риби на 198 тисяч гривень

-

- Advertisment -

Факт браконьєрства виявили на Канівщині. Чоловік виловлював рибу сітками в урочищі «Озеро Криве». Слідчі задокументували правопорушення та відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Черкаській області.

Подія сталася вранці 6 квітня. Працівники Черкаського рибоохоронного патруля в районі села Келеберда виявили чоловіка, який незаконно виловлював рибу забороненими знаряддями, а саме мисиновими сітками. Правопорушником виявився 35-річний місцевий житель.

Слідчо-оперативна група задокументувала факт та вилучила речові докази, а саме: виловлену рибу загальною вагою 40 кг, чотири сітки та гумовий човен. Обрахований розмір шкоди становить близько 198 тисяч гривень.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, або обмеження волі на строк до 3 років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого. Слідство по даному факту триває.

Правоохоронці звертаються до громадян у разі виявлення фактів браконьєрства на водоймах: повідомляйте про них до поліції за телефоном 102.

Як повідомляла раніше vikka.ua, На Черкащині рятувальники вимушені були гасити два сміттєзвалища

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x