Новини на ВІККАВіККА-новиниЗа безпечні дороги!

За безпечні дороги!

-

- Advertisment -

Порушення правил дорожнього руху – звична справа для українців. Якщо водії платять за це, в кращому випадку, з власного гаманця, пішоходи, як-то кажуть – відбуваються легким переляком. Утім, штрафні санкції передбачені і для них. У ході обласного рейду «Пішохід» працівники Державтоінспекції вкотре нагадували людям правила дорожнього руху, попереджували, а також штрафували пішоходів-порушників. Минулого року сталося 68 ДТП за участю пішоходів, цьогоріч – вже 49. Половина пригод – саме з вини пішоходів.

Ірина Гришко, кореспондент: «На вулиці Смілянській в районі Центрального ринку – справжнє золоте дно для державної скарбниці. Щохвилини проїжджу частину у невстановлених місцях переходять, перебігають і подекуди перестрибують десятки черкасців. З валізами, «кравчучками» і навіть дітьми на руках люди просто кидаються під колеса автівок та маршруток. Очевидно, ще ніхто зі сміливців не сплачував штраф за це. Утім, сьогодні доведеться».
Адже поряд працюють даішники. Заклопотані городяни поспішають дістатися на інший бік вулиці, тож міліціянтів не помічають. Утім, усі порушники – як на долоні.
Віктор Козаченко, інспектор групи профілактичної роботи в ДАІ, лейтенант міліції: «Протягом року ми проводимо такі операції, коли підвищується кількість ДТП за участю пішоходів».
Кандидатів на штраф від 51 до 85 гривень – хоч відбавляй.
Перша – Валентина.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На автодорозі Черкаси-Сміла перекинувся легковик

На автодорозі Черкаси-Сміла сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої легковий автомобіль "ВАЗ-21099" злетів у кювет та перекинувся на бік....

В Умані провели в останню путь молодшого сержанта

Жителі Уманської громади провели в останню путь воїна-захисника - Сергія Олександровича Дахова. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x