додому Новини Черкаси Черкаські музиканти планують влаштувати благодійний “квартирник” в укритті

Черкаські музиканти планують влаштувати благодійний “квартирник” в укритті

0
1095

У Черкасах відомі музиканти разом із командою креаторів влаштовують “Квартирник в укритті”, аби підняти бойовий дух містян і зібрати гроші для Збройних сил.

Про це повідомила місцева музикантка, співачка й авторка пісень Petrovochka (Анна Петровська).

— Ми вирішили зібрати музикантів міста й провести квартирник в укритті (щоб не боятися тривог): підняти бойовий дух містян і влаштувати збір коштів на потреби ЗСУ. Вбити двох зайців одним махом (краще б русню! але кожен наразі бореться власною зброєю). У кожного свій фронт — у нас культурний! — розповіла співачка.

Подію запланували на 2 квітня (субота), о 15:00, у ТРЦ “Pioneer”. Гратимуть на -1 поверсі, де передбачено 100 сидячих місць + стоячі. Тривалість — 2 години.

Вхід на “квартирник” — вільний благодійний внесок на потреби Збройних сил (а саме на черкаський штаб цивільної допомоги).

Учасниками такої творчої зустрічі стануть відомі музиканти міста, учасники проєктів “Х-ФАКТОР”, “Голос Країни”: Каві (Victoria Kaptanovska), гурт “Жарти в сторону”, Petrovochka, Сергій Бобров, гурт “SPIV BRATIV та відомі на всю країну треком “Вечорниці” — Tember Blanche.

— Запрошую всіх, хто в місті! У найтемніші часи найкраще видно світло. Ми хочемо стати одним із тих джерел світла у Черкасах у період війни росії з нашою Батьківщиною Україною, — зауважила Анна Петровська.

За інформацією організаторів, реєструватися не потрібно.

Усі, хто не мають змоги потрапити на “квартирник”, можуть задонатити на картку зараз або під час прямої трансляції в суботу:

  • 5168 7450 1805 0952 (ПриватБанк, Кривко Д. О.),
  • 4441 1144 6224 8558 (monobank, Кривко Д. О.).

Про всі зібрані кошти обіцяють відзвітувати.

Читайте також: Гурт із Черкас записав патріотичну пісню: «Наші хлопці гасять москалів».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x