Online TV
КориснеНіжний печінковий паштет, який не гірчить: корисний рецепт

Ніжний печінковий паштет, який не гірчить: корисний рецепт

Домашній печінковий паштет є надзвичайно смачною, корисною та досить бюджетною закускою, яку можна поєднувати з тостами чи бутербродами.

печінковий паштет рецепт

Приготувати його – простіше простого, але господинь дуже часто відлякує гіркуватий присмак печінки. Та цього легко уникнути, вміючи правильно підготувати печінку до приготування.

Інгредієнти:

  • куряча печінка
  • вершкове масло
  • молоко
  • вершки
  • цибуля
  • часник

печінковий паштет рецепт

Додатково:

  • лаврове листя
  • духмяний перець

Спосіб приготування:

  1. Печінку залити молоком та залишити на 30 хвилин.

  2. Подрібнити цибулю та часник. Обсмажити з вершковим маслом.
  3. Додати до овочів печінку. Залити вершками. Тушкувати 10 хвилин.
  4. Готову печінку збити блендером до однорідності.
  5. Викласти паштет у тарілки. Залити зверху маслом, на якому смажилася печінка.
  6. За бажанням прикрасити печінковий паштет духмяним перцем та лавровим листям.

Читайте також: як приготувати ідеальне м’ясне пюре для дітей вдома

Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:

телеграм-канал,

сторінка у фейсбуці,

акаунт в інстаграмі,

ми в TikTok.

Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

 

 

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

На Черкащині товариш кинув гранату у свого друга

У Смілі 40-річний місцевий житель загинув внаслідок вибуху гранати, яку під час суперечки кинув його товариш. Повідомляє ГУНП у...

Вересень готує Черкащину до зустрічі з осінню

Вересень — це не тільки сонячні й теплі дні. У своєму наближенні до астрономічної осені (22 вересня) він має...

Цікаве:

“Пакунок школяра”: як оформити і де витратити в Черкасах (ВІДЕО)

За програмою “Пакунок школяра” батьки першокласників уже почали отримувати...

ТОП-5 заправок для борщу, які зроблять його приголомшливо смачним

Борщ - одна з найулюбленіших страв української кухні, яку...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x