Домашній печінковий паштет є надзвичайно смачною, корисною та досить бюджетною закускою, яку можна поєднувати з тостами чи бутербродами.

Приготувати його – простіше простого, але господинь дуже часто відлякує гіркуватий присмак печінки. Та цього легко уникнути, вміючи правильно підготувати печінку до приготування.
Інгредієнти:
- куряча печінка
 - вершкове масло
 - молоко
 - вершки
 - цибуля
 - часник
 

Додатково:
- лаврове листя
 - духмяний перець
 

Спосіб приготування:
- Печінку залити молоком та залишити на 30 хвилин.

 - Подрібнити цибулю та часник. Обсмажити з вершковим маслом.
 - Додати до овочів печінку. Залити вершками. Тушкувати 10 хвилин.
 - Готову печінку збити блендером до однорідності.
 - Викласти паштет у тарілки. Залити зверху маслом, на якому смажилася печінка.
 - За бажанням прикрасити печінковий паштет духмяним перцем та лавровим листям.
 
Читайте також: як приготувати ідеальне м’ясне пюре для дітей вдома
Читайте новини vikka.ua у зручному форматі:
сторінка у фейсбуці,
акаунт в інстаграмі,
ми в TikTok.
Усі відео ТК «ВІККА» доступні на ютюб-каналі.

