НовиниЧеркащинаЯк смачно подати сало до борщу: рецепт безпрограшної закуски

Як смачно подати сало до борщу: рецепт безпрограшної закуски

-

- Advertisment -

Борщ із салом – це завжди безпрограшний варіант. Та якщо хочеться подати сало якось небанально, або приготувати цікаву закуску для гостей, то рулет – саме те, що треба. Тут важливо вдало поєднати спеції і не додати їх надто багато, щоб рулет не вийшов гострим. Закуску можна їсти як самостійно, так і з соусом чи хлібом і цибулею.

сало

Інгредієнти:

  • сало – 1 кг
  • гірчиця гостра – 3 ст. л.
  • хрін червоний – 3 ст. л.
  • подрібнена зелень – 1 ст. л.
  • сіль, перець

 

Спосіб приготування:

  1. Сало порізати тоненькими шматочками.
  2. Застелити стіл харчовою плівкою. Викласти сало у формі прямокутника.
  3. Посолити та поперчити.
  4. Змішати хрін, гірчицю та подрібнену зелень. Отриманою масою рівномірно змазати сало.
  5. Загорнути сало у рулет. Посипати перцем.
  6. Покласти рулет на добу у холодильник, після – у морозильну камеру до повного застигання.

Читайте також: три рецепти ідеальної піци

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах водійка врізалася в припарковане авто

Учора, близько 16-ї години, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Хрещатик за участі трьох автомобілів....

День Вишиванки у центрі Черкас — як це було (ФОТОРЕПОРТАЖ)

З нагоди Дня Вишиванки черкащани зібралися у сквері Юність, вдягнені у національний одяг. Тут влаштували мистецькі виставки, музичні та...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x