НовиниКриміналНа Черкащині затримали хлопців, які зняли паркан біля дитсадка...

На Черкащині затримали хлопців, які зняли паркан біля дитсадка (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Завдяки камерам відеоспостереження у селі Зорівської громади, що на Черкащині, поліція викрила неповнолітніх крадіїв і нетверезого водія. Про це інформує пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Це сталося 4 лютого в селі Хрущівка. До поліцейського офіцера громади звернулися тамтешні жителі й повідомили, що невідомі особи проникли на територію дитячого садка й викрали звідти 12 секцій металевого паркану.

Поліцейський перевірив відео з камер спостереження та виявив неподалік автомобіль ВАЗ-2102, що прямував на виїзд із села. Водія офіцер поліції вже знав, бо складав на нього адмінпротокол за керування авто в нетверезому стані. Поліцейський передав орієнтування патрульним.

Авто зупинили неподалік пункту прийому металу. У салоні, окрім водія, було двоє неповнолітніх братів 16 та 17 років. У багажнику були крадені секції паркану.   

У скоєному брати зізналися. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Порушники розказали, що звернулися до знайомого й попросили його перевезти металеві речі до пункту прийому металобрухту. Те, що чоловік сів за кермо у нетверезому стані, їх не стурбувало. Водій пройшов перевірку на місці – спецприлад показав 1,39 проміле, що майже в сім разів перевищує допустиму норму.

На порушника знову склали протокол за ч. 1 ст. 130 (керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Металеві частини паркану та болгарку слідчі вилучили, автомобіль помістили на арештмайданчик.

Відео ГУНП:

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські піротехніки розміновують деокуповані території (ВІДЕО) 

Черкаські піротехніки продовжують розміновувати деокуповані території Херсонської та Миколаївської областей від вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляють на сторінці Обласного...

На Золотоніщині нетверезий водій збив мотоцикліста

У селі Софіївка Золотоніського району сталася аварія, в якій зіткнулися автомобіль "ЗАЗ Таврія" і мотоцикл "KAWASAKI". Про це повідомляє...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x