НовиниКриміналУ Черкасах інженера підозрюють у розтрачанні грошей на будівництві...

У Черкасах інженера підозрюють у розтрачанні грошей на будівництві ДЮСШ

-

- Advertisment -

Інженера технагляду підозрюють у службовій недбалості під час використання бюджетних коштів, що були виділені на реконструкцію та добудову закладу черкаської ДЮСШ. Про це повідомила пресслужба Черкаської окружної прокуратури.

За даними слідства, інженер протягом 2018–2019 років неналежно виконував покладені на нього службові обов’язки, здійснюючи технагляд за виконанням будівельних робіт під час реконструкції та добудови спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи в Черкасах. Як наслідок недогляду – відхилення від проектної документації та застосування матеріалів, що не передбачені проєктом.

Згідно з проведеними експертизами, це призвело до неможливості подальшої добудови та використання спортзалів за цільовим призначенням без виконання робіт з цілковитого демонтажу деяких несучих конструкцій або без внесення змін до проектної документації в частині підсилення існуючих несучих конструкцій.

Неналежно виконані роботи повністю оплатили з бюджету, тож недбалість інженера спричинила тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам на загальну суму більш ніж 1,8 млн грн.

Чоловікові повідомили про підозру за фактом вчинення службової недбалості, що завдало тяжких наслідків охоронюваним законом державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).

Читайте також: Поліція стріляла по колесах: у Корсуні-Шевченківському затримали наркобанду.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У селі на Черкащині згоріла хата. Причина – порушення правил безпеки

15 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у селі Малий Ржавець Степанецької територіальної громади виникла пожежа...

Директори черкаських шкіл зняли кліп для випускників

Директори черкаських закладів загальної середньої освіти привітали випускників зі святом та записали відеосюрприз. Про це пишуть на сторінці Департаменту...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x