НовиниЧеркащинаУ Черкаській області капітально відремонтують трасу Київ – Одеса

У Черкаській області капітально відремонтують трасу Київ – Одеса

-

- Advertisment -

У Черкаській області проведуть капітальний ремонт трьох ділянок дороги М-05 Київ – Одеса загальною протяжністю 85 кілометрів. Їх ремонт розпочнеться вже наступного року, а завершиться за 2 роки. Про це повідомляють у Службі автомобільних доріг у Черкаській області.

facebook.com/ck.uad

Масштабне оновлення дороги Київ – Одеса розпочинається у рамках співпраці з ЄІБ та ЄБРР. Капітальний ремонт буде профінансовано за кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку та Європейського інвестиційного банку в рамках проєкту «Україна — дорожні коридори»/Європейські дороги України III», який реалізується спільно з Україною.

«Ми нарешті пройшли усі необхідні процедури для того, щоб розпочати наступний етап оновлення маршруту Київ – Одеса у рамках президентської програми «Велике будівництво». Нагадаю, що минулого року завершили роботи на 25 км дороги у Київській та Черкаській областях. У рамках кредитних угод з ЄБРР та ЄІБ йдеться про оновлення близько 300 км дороги в Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях. Це дозволить забезпечити якісне покриття на всій протяжності одного з найважливіших для України маршрутів. Завершити роботи на 85-ти кілометровій ділянці плануємо вже за 2 роки» — розповів Олександр Кубраков, Міністр інфраструктури України.

Закупівля проводитиметься шляхом міжнародних конкурентних торгів з використанням Порталу електронних закупівель клієнта ЄБРР (ECEPP).

Компанії можуть подавати пропозиції до 8 лютого 2022 року.

Як повідомляла раніше vikka.ua, ДБР перевірить черкаських прокурорів з інвалідністю

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x