Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркаському Епіцентру 1 рік!

Черкаському Епіцентру 1 рік!

-

- Advertisment -

У Черкасах відсвяткували перший День народження будівельно-господарського гіпермаркету «Епіцентр». Уїк-енд відвідувачам та клієнтам магазину запам’ятався веселим святом з розіграшем цінних призів. Кому дістався найбільший грошовий сертифікат на 10 тисяч гривень – знають кореспонденти ВІККА-НОВИН.

25 та 26 липня на покупців «Епіцентру» чекало чимало приємних сюрпризів: тестування матеріалів та інструментів, веселі конкурси та розіграш цінних призів.
Недільного вечора, у найвідповідальніший момент заходів, – вручення грошових сертифікатів на придбання товару у гіпермаркеті. У приміщенні магазину – ніде яблуку впасти. Покупці бажають випробувати удачу.
Армен Акопян, директор БГГ «Епіцентр»: «Це лотерея. Хтось виграє, хтось ні, але це не останній розіграш від «Епіцентру». Ми постійно змінюємося на краще, з’являються нові товари»
Спочатку розіграли мобільний телефон, DVD-програвач, мікрохвильову піч та фотоапарат. Після – сертифікати на одну, три та п’ять тисяч гривень. Публіка хвилювалася і поспішала якнайшвидше почути прізвище наступного переможця. І ось він, точніше, вона – власниця найкоштовнішого подарунку від іменинника – сертифікату на 10 тисяч гривень.
Інна Волобуєва, переможниця розіграшу: «Победа – настоящая неожиданность, я раньше ничего нигде не выигрывала».

Попереду у власників сертифікатів – ретельний відбір товарів для господарства на зазначену суму.
Олександр, переможець розіграшу: «Очень много хотелось бы купить, посоветуемся с женой и, я думаю, найдем здесь достойное применение деньгам».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x