Новини на ВІККАВіККА-новиниОбійми заради життя!

Обійми заради життя!

-

- Advertisment -

Черкаси захворіли на масове обіймання. У місті пройшов соціо-моб, присвячений запобіганню самогубствам. У його рамках активісти обіймали всіх охочих. Вони впевненні: трішки тепла нікому не завадить, а можливо, навіть врятує чиєсь життя. Черкаський соціо-моб за типом, як славнозвісний Free Hugs, рух, учасники якого виходять на вулицю та пропонують незнайомим людям свої обійми. У Черкасах активісти акції не лише обіймалися, а й роздавали листівки.

Звільнити людину від самотності може увага сторонньої людини. Так вирішили організатори соціо-мобу в Черкасах. Вони задарма роздавали прямісінько в центрі міста любов та тепло. Усе це у формі обіймів. А ще – активісти поширювали серед містян листівки. Меседж флаєра: «Обійми, посміхнися та передай далі…»
Оксана Ложка, Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр: «Обіймає цю людину та передає цей флаєр далі. Так людина може зробити велику кількість людей щасливими».
Сергій Слинько, Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр: «Уже кілька акцій таких відбулося: біля ЧНУ, ЧДТУ. Студенти виходили з пар із сумними обличчями, потім вони усміхалися. Якщо ми будемо дарувати тепло – самогубств буде менше».
Черкащани, яких несподівано обійняли на вулиці, приємно вражені.
Обіймалися містяни не просто так, а з корисною метою – запобігти самогубствам. Щороку в світі близько мільйона людей добровільно йдуть із життя, тобто одна людина кожні 40 секунд. Крім того, на кожного самогубця припадає ще двадцятеро людей, які безуспішно намагаються звести рахунки з життям. Врятувати ж кожного з них, впевненні організатори акції, може краплинка тепла, навіть від незнайомця.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x