НовиниЧеркащинаЗолотоніські лісівники оновили місце відпочинку «Берізки»

Золотоніські лісівники оновили місце відпочинку «Берізки»

-

- Advertisment -

Рекреаційний пункт «Берізки» нещодавно відновили золотоніські лісівники. Місце відпочинку у мальовничому березовому гаї стало ще комфортнішим. Про це повідомляють у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Локація розташована розташована в лісовому масиві Деньгівського лісництва Золотоніського лісгоспу, понад трасою національного значення Н-16 Золотоноша-Умань.

Золотоніські лісівники повністю оновили це місце. Встановили дві нові альтанки, столи з лавками, облаштували місце для розведення багаття та вбиральню. Для найменших гостей зробили гойдалки. Всю територію рекреаційного пункту огородили парканом. Окрім того, встановили інформаційні аншлаги, аби відвідувачі пам’ятали правила поводження з вогнем на території лісового масиву та не забували прибирати за собою сміття.

берізки
lis-ck.gov.ua

Лісівники зауважують, що вони зацікавлені у цивілізованому відпочинку туристів. Адже такі місця для проведення дозвілля зменшують засмічення в лісових масивах та знижується ризик виникнення пожеж. Та й самі відпочивальники все частіше шукають в лісі спеціально облаштовані місця для відпочинку –набагато зручніше.

берізки
lis-ck.gov.ua

«Ми постійно проводимо роботу в цьому напрямку – створюємо нові та відновлюємо вже існуючі рекреаційні пункти. Все це ми робимо для суспільства, для тих, хто любить відпочинок у лісових масивах. Наша головна мета – щоб відпочивальники отримували задоволення від перебування у лісі, але при цьому і не шкодили та не ставали загрозою для нього», – говорить директор Золотоніського лісгоспу Микола Бас.

Як повідомляла vikka.ua, у черкаській облраді нагородили паралімпійців. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x