НовиниЧеркащинаЗа вихідні на Черкащині перевірили діяльність понад трьох сотень...

За вихідні на Черкащині перевірили діяльність понад трьох сотень мисливців

-

- Advertisment -

У лісгоспах Черкащини протягом 2021 року склали 80 протоколів на порушників правил полювання, з них від початку відкриття сезону полювання на пернатих – 48 протоколів. Про це повідомила пресслужба Черкаського облуправління лісового та мисливського господарства.

Порушників виявляють мисливствознавці, єгерська служба та працівники державної лісової охорони. За словами Володимира Рибалки, завідувача сектору мисливського господарства обласного управління, у держлісгоспах області  функціонують 34 рейдові бригади, які попереджують та виявляють лісопорушення. Приміром, тільки протягом минулих вихідних перевірили  понад 300 мисливців.

Порушення, які найчастіше виявляють  при перевірках, – це полювання без документів, а також полювання із застосуванням або використанням заборонених знарядь та забороненими способами, зокрема: полювання з під’їзду на автомототранспорті та на плавучих засобах з працюючим двигуном.

До слова, автомобілі держлісгоспів, задіяні у рейдових патрулюваннях, обладнані GPS-трекерами, а рейдові групи забезпечені засобами фото- та відеофіксації.

Довідково: 7 серпня на Черкащині стартував сезон полювання на пернату дичину, який триватиме до 26 грудня поточного року включно.  Днями полювання встановлено  середу, суботу та неділю.  Всього в області функціонує 55 мисливських господарств, з них 4 підпорядковані обласному управлінню. Решта­ – мисливські господарства системи Українського товариства мисливців та рибалок та інших користувачів. Офіційно в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства зареєстровано понад 30 тисяч мисливців.

Як повідомляла vikka.ua, у Корсунь-ШЕвченківському згорів «ВАЗ».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах затримали зловмисника, який пограбував пенсіонера та втік

За інформацією 60-річного потерпілого, невідома особа вкрала його телефон і швидко зникла. Поліція встановила винуватця. Про це повідомляє пресслужба...

Черкасець здобув три золота чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики

Спортсмен із Черкас Ілля Ковтун виборов три "золоті" нагороди чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики. Про це повідомляє Відділення НОК...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x