Новини на ВІККАЕкономічні новиниЧеркасцям припала до душі японська кухня

Черкасцям припала до душі японська кухня

-

- Advertisment -

Японська кухня, яку вважають однією з найкорисніших у світі, в останні роки стала неабияк популярною серед черкащан. Підтвердження цьому – кількість японських ресторанів, яка постійно зростає. Лідер серед них, ресторан «Сушия», має в нашому місті вже 2 заклади. Одному з них, що на 2-му поверсі ТЦ «Дніпроплаза», в серпні виповнюється 3 роки. До свого дня народження заклад дарує своїм відвідувачам спеціальну пропозицію – «Два хіти», два найпопулярніших роли за 57 грн.

Олеся Муджирі, менеджер зі зв’язків із громадськістю ресторану «Сушия»: «У «Сушия» – доступні ціни. Коли ви приходите з компанією, то на одну людину ви можете витратити 50-80 грн. Цього буде достатньо для того, щоб поїсти та вийти ситим і щасливим з нашого закладу».

Секретом популярності ресторану «Сушия» є дотримання 3 принципів – якісно, смачно та корисно. Прямий імпорт основних продуктів і потужна система логістики дозволяє компанії регулювати вартість страв, зберігаючи при цьому високі стандарти якості. Через це чимало черкащан довіряють саме «Сушия».

Наталя Гейзбург, менеджер ресторану «Сушия»: «В первую очередь обслуживание. Качество продукции и, скорее всего, люди любят нас, любят нашу атмосферу, приходить к нам правильно и здорово питаться».

До «Сушия» зазвичай приходять великими компаніями та навіть родинами. Найулюбленіші страви серед черкащан – це роли, суші, супи та салати.

Дмитро, відвідувач ресторану: «Есть у нас в Черкассах несколько заведений, а сюда хочется больше всего прийти, вот как-то вкуснее».

Анна, відвідувачка ресторану: «Обслуживание хорошее, красивый интерьер, можно отдохнуть, расслабиться».

Поспішайте скористатися спеціальною пропозицією від ресторану «Сушия» – «Два хіти» – 2 найпопулярніших роли усього за 57 грн. Пропозиція діятиме до кінця вересня.

Ресторан японської кухні «Сушия», ТЦ «Дніпроплаза», 2-ий поверх.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x