Новини на ВІККАСпортивні новиниУ Київському палаці спорту відбулася третя Олімпіада з бойових...

У Київському палаці спорту відбулася третя Олімпіада з бойових мистецтв

-

- Advertisment -

У Київському палаці спорту відбулася третя Олімпіада з бойових мистецтв. У її рамках пройшли чемпіонати України з різних видів єдиноборств. Олімпіада встановила рекорд найбільш масових спортивних змагань на території України, зібравши півтори тисячі учасників. Це підтвердив спеціальний уповноважений Книги рекордів Гіннеса в Україні.

У рамках цього заходу проведено всеукраїнські змагання з Фунакоші шотокан карате. Їх учасниками стали 9 обласних збірних. Головна мета змагань з Фунакоші шотокан карате – підготовка збірної команди України до участі в чемпіонаті світу, який відбудеться у Бразилії в жовтні цього року.
Традиційно змагання проходили в розділах ката та куміте в особистих і командних заліках. За його підсумками збірна Черкащини на чолі з Анатолієм Науменком посіла друге загальнокомандне місце, поступившись тільки дніпропетровцям.
В індивідуальній першості в розділі ката перше місце серед чоловіків 18 – 39 років посів смілянин Юрій Здоренко. Його земляк Станіслав Голубець став переможцем у категорії понад 50 років. Цікаво, що третім тут був найстарший учасник змагань – 76-річний киянин Олег Трусов.
У розділі куміте серед чоловіків 18 – 39 років у вазі до 65 кг друге та третє місця – у представників Сміли Володимира Мачуського й Олександра Науменка. Такі ж місця, але в категорії до 85 кг, посіли Сергій Цаподой та Олексій Лисиця.
У командному ката серед чоловіків, старших 16 років, збірна Черкащини у складі Сергія Цаподоя, Юрій Здоренка й Олександра Науменка стала переможницею. Такого ж успіху, але в командному куміте, досягла черкаська команда у складі тих же Сергія Цаподоя та Олександра Науменка, а також Володимира Мачуського.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

За тиждень у Черкасах народилося 26 немовлят

Протягом тижня в Черкасах світ побачило 26 немовлят. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради. Серед них народилося 16 хлопчиків...

Черкаський драматичний театр готує двомовний проєкт «Чарівник країни ОЗ» (ВІДЕО)

Масштабний проєкт готує колектив Черкаського музично-драматичного театру. Мюзикл «Чарівник країни ОЗ» готують одразу у двох версіях: українською та німецькою...

Цікаве:

Відмінності між iPhone 12 Pro та iPhone 13

Постійна еволюція ринку смартфонів виділяє дві перлини серед флагманських...

З іграшками і малюнками у Черкасах вшанували пам’ять загиблих дітей внаслідок російської агресії

Департамент соціальної політики спільно з соціальними установами провели акцію...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x