КориснеЯку кухню краще вибрати? Практичні поради для відмінної покупки

Яку кухню краще вибрати? Практичні поради для відмінної покупки

-

- Advertisment -

Кухня — головне місце у домі. У цьому приміщенні не лише готують та споживають їжу. Кухня — традиційне місце зустрічі сім’ї після робочого дня. Тому її інтер’єр повинен бути зручним та затишним. Для досягнення бажаного результату необхідно правильно підібрати меблі, щоб вони вдало вписалися у кухонний простір.

Критерії вибору

Перед покупкою гарнітуру необхідно визначити площу приміщення. Наступний крок — складення плану розміщення декоративних елементів.

Покупці на вибір можуть купити кухню або замовити виготовлення гарнітуру. Широкий вибір варіантів представлений в інтернет-магазині «Дубок». Продукція українського виробника поєднує функціональність і привабливий зовнішній вигляд. Додаткова перевага — адекватна вартість меблів.

Обираючи кухонні меблі, потрібно відштовхуватися від їх типу та комплектації. У продажі представлені прямі та кутові гарнітури. Розширена комплектація передбачає оснащення барною стійкою, що чудово вписується в інтер’єр студій.

Визначальне значення має матеріал виготовлення меблів. Ідеальний вибір — дерево, яке підходить до будь-якого стилю. Однак вартість такого гарнітуру можуть собі дозволити далеко не всі покупці. В якості альтернативи компанія «Дубок» пропонує ДСП і МДФ-панелі.

 

Інші меблі для кухні

До цієї категорії відносять стільниці. Вони бувають з різним покриттям:

  • глянцеві;
  • матові;
  • під «апельсинову кірку»;
  • імітація дерева чи каменю.

Кухонні куточки надають приміщенню затишку. В асортименті представлені комплекти з дерева та ДСП. Перший варіант вирізняється тривалим строком служби та естетичністю. Головна перевага куточків з ДСП — доступна ціна. Виробник випускає гарнітури з різним зовнішнім оформленням. Так, вироби з металевими ніжками підходять до інтер’єру у сучасному стилі: хай-тек або модерн. Класичну обстановку чудово доповнюють моделі, оббиті тканиною або оснащені втяжками.

До інших кухонних меблів відносять табуретки і освітлювальні прилади. Особливим попитом користуються обідні групи, які складаються зі столу та стільців.

 

Інтернет-магазин «Дубок» — помічник і порадник при виборі кухні

Компанія пропонує широкий асортимент меблів, виготовлених у відповідності до вимог сучасного комфорту. Уся продукція відповідає екологічним стандартам. В процесі виробництва використовуються надійні комплектуючі та фурнітура, що гарантує довговічність кухонь від компанії «Дубок». Досвідчені менеджери допоможуть підібрати гарнітур, який ідеально впишеться в інтер’єр та площу приміщення.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x