НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи» розгромили лідера чемпіонату (Фото, відео)

«Черкаські Мавпи» розгромили лідера чемпіонату (Фото, відео)

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» здійснили одну із сенсацій в чемпіонаті. У київському баблі підопічні Максима Міхельсона здобули яскраву і переконливу перемогу над «Київ-Баскетом» – 79:56.

Про це інформує пресслужба БК.

Після прикрої поразки «Будівельнику», у матчі, в якому гравці «Мавп» витратили багато сил, команда прагнула здобути перемогу. На старті зустрічі черкаські баскетболісти набирали очки виключно зусиллями Дмитра Скапінцева. Черкаський центровий добре увійшов у гру, швидко здобувши 6 очок. Далі його підтримали інші лідери – Джонс і Конєв. Так, до кінця першої чверті «Мавпи» відірвалися на відстань 8-ми очок – 18:10.

Друга чверть почалася під знаком Брендона Янга. Американський захисник «Київ-Баскета» фактично самотужки здобуав усі очки команди і допоміг дещо скоротити відставання. Однак у потрібний момент включився Іван Ткаченко. Черкаський форвард якісно працював у захисті, та втікав у швидкі прориви в атаці. Завдяки його запалу «Мавпи» повернули собі комфортну перевагу у кілька атак. А кінцівку періоду чудово відпрацював Ігор Сергеєв, який перегравав своїх опонентів у трисекундній зоні – 36:28.

У третій чверті «Київ-Баскет» поступово наближався в рахунку, але «Мавпи» зуміли тримати відстань 6-8 очок. Слід відзначити, що загроза в атаці у черкасців йшла від багатьох баскетболістів. Як тільки кияни робили ривок, «Мавпи» знаходили свої відповіді і повертали собі комфортне лідерство. На фоні втоми обох команд, на майданчику стало більше в’язкої боротьби, у якій черкасці мали переконливіший вигляд.

У четвертій чверті «Мавпи» приголомшили суперника своїм ривком. Підопічні Максима Міхельсона чудово відпрацювали у захисті, а в атаці знаходили свої моменти у швидких проривах, а також набирали бали в трисекундній зоні. До середини чверті «Мавпи» здобули перевагу у 14 очок. Цікаво, що весь цей час на майданчику була молода п’ятірка Бондаренко-Руслов-Ткаченко-Райт-Сергеєв. Саме цей склад випереджав суперника по всіх компонентах. А з виходом Джонса, Скапінцева і Конєва черкасці відірвалися на відстань 21-го очка, а далі ще більше! Вже за кілька хвилин до кінця матчу стало зрозуміло, хто переможець. У підсумку – 79:56! Найголовніша перемога «Мавп» у сезоні!

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» підсилили свій склад новим захисником.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Незаконний рибний промисел: прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох золотонісців

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів Золотоніського району, які займалися незаконним рибним добувним промислом. Про це...

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x