Online TV
НовиниУ лісах Черкащини розпочинається зимовий облік мисливських тварин

У лісах Черкащини розпочинається зимовий облік мисливських тварин

Розпочинається облік чисельності диких парнокопитних та хутрових мисливських тварин у лісах Черкащини.

Він триватиме з 10 січня по 5 лютого 2021 року і є обов’язковим для усіх користувачів мисливських угідь, інформує пресслужба Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Такий щорічний облік здійснюється з метою об’єктивного контролю за використанням і відтворенням мисливських тварин на території області. Проводять підрахунок шляхом спостереження на підгодівельних майданчиках, шумового прогону, підрахунку слідів на сніговому покриві.

Здійснюватиметься таксація за участю працівників Управління та державних лісових господарств, представників Держпродспоживслужби, управління екології та природних ресурсів Черкаської ОДА.

Після 5 лютого результати обліку будуть узагальнені для визначення динаміки чисельності мисливських тварин та для майбутнього встановлення лімітів їх використання, норм добування й пропускної спроможності мисливських угідь.

Довідково: в Черкаській області функціонує 55 мисливських господарств, з них 4 підпорядковані держлісгоспам.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині браконьєри наловили риби на понад 44 тисячі гривень.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

На Черкащині товариш кинув гранату у свого друга

У Смілі 40-річний місцевий житель загинув внаслідок вибуху гранати, яку під час суперечки кинув його товариш. Повідомляє ГУНП у...

Вересень готує Черкащину до зустрічі з осінню

Вересень — це не тільки сонячні й теплі дні. У своєму наближенні до астрономічної осені (22 вересня) він має...

Цікаве:

“Пакунок школяра”: як оформити і де витратити в Черкасах (ВІДЕО)

За програмою “Пакунок школяра” батьки першокласників уже почали отримувати...

ТОП-5 заправок для борщу, які зроблять його приголомшливо смачним

Борщ - одна з найулюбленіших страв української кухні, яку...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x