НовиниЧеркасиУ Черкаському аеропорту гасили пожежу літака (Фото)

У Черкаському аеропорту гасили пожежу літака (Фото)

-

- Advertisment -

На території КП «Аеропорт Черкаси» пройшли тактико-спеціальні навчання по організації гасіння пожеж на літаку та проведенню аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомляє пресслужба Управління ДСНС України в Черкаській області.

Передумовою до проведення таких навчань стала авіакатастрофа під Харковом, яка сталася 25 вересня. Тоді катастрофи зазнав літак АН-26 Повітряних сил ЗСУ, на якому знаходилося 27 людей.

За легендою, на території Черкаського аеропорту здійснив аварійну посадку літак, у якого під час польоту відмовив лівий двигун. Під час події на борту повітряного судна знаходилося 100 пасажирів та 4 члени екіпажу. Існує загроза вибуху.

Одразу на місце події за сигналом тривога прибув пожежно-рятувальний підрозділ підприємства. У відповідності до плану залучення сил та засобів пожежно-рятувальна техніка Черкаського міськрайонного відділу та аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС.

Загалом на ліквідацію умовної надзвичайної події залучено 4 одиниці пожежно-рятувальної і спеціальної техніки та 15 чоловік особового складу.

За результатами проведених навчань, робота пожежно-рятувальних підрозділів оцінена керівництвом як злагоджена та професійна.


Як повідомляв сайт vikka.ua, рятувальники з Черкащини гасили пожежу вантажівки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x